69
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5106/AFOI_TSILIMPONI_2310785444_ANAKYKLOSH_OXHMATVN_THESSALONIKI6_1711542461.jpg

ΑΦΟΙ ΤΣΙΛΙΜΠΟΝΗ Ο.Ε. - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Νεοχωρούδα, Ιωνία Θεσσαλονίκης 54500, Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκης

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΑΦΟΙ ΤΣΙΛΙΜΠΟΝΗ Ο.Ε. 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΤΣΙΛΙΜΠΟΝΗ ΑΦΟΙ ΟΕ είναι μια Εταιρεία Ανακύκλωσης με έδρα τη Νεοχωρούδα. Διαθέτοντας 35 και πλέον έτη εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου, δημιούργησε μια σύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης, προσφέροντας υπηρεσίες σχετικά με την ανακύκλωση, απόσυρση και οριστική διαγραφή αυτοκινήτων, φορτηγών και δικύκλων.

Στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει λύσεις με συνέπεια, ασφάλεια και τεχνογνωσία. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διαδικασία που ορίζει ο νόμος - ΕΔΟΕ, έτσι ώστε να έχετε στα χέρια σας το επίσημο πιστοποιητικό διαγραφής του αυτοκινήτου ή το πιστοποιητικό απόσυρσης, για έκπτωση στην αγορά νέου οχήματος.

Η εκτίμηση είναι δωρεάν, ενώ για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και κινητό συνεργείο, για τη δωρεάν μεταφορά του οχήματός σας.
Τέλος, στο κατάστημα του Ευόσμου, Άνω Ηλιούπολη (τηλ.: 2310514866) διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά αυτοκινήτων παντός τύπου.

  • Ανακύκλωση Αυτοκινήτων
  • Απόσυρση Αυτοκινήτων
  • Απόσυρση Φορτηγών
  • Απόσυρση Δίκυκλων
  • Οριστική Διαγραφή ΕΔΟΕ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Νεοχωρούδα, Ιωνία Θεσσαλονίκης, ΤΚ. 54500, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ :  2310785444
Email :             Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :        https://www.anakiklosi-tsilimponis.gr

 

 

ΔΕΣ
270324-270624

Τοποθεσία χάρτη

company map
Νεοχωρούδα, Ιωνία Θεσσαλονίκης 54500, Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκης

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΙΛΙΜΠΟΝΗ