1010
  • ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ
  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΥΔΗΛΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΑΡΔΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2797/107-1550755290.jpg

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΥΔΗΛΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΑΡΔΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εύδηλος, Εύδηλος 83302, Ικαρίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΠΑΡΔΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ

Μέσα σε 40 χρόνια ύπαρξης η εταιρία ΠΑΡΔΑΚΙΔΗ κατάφερε να γίνει η μεγαλύτερη στις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ και να διατηρεί την πρώτη θέση στον κλάδο,ενώ παράλληλα η αναγνώριση αυτής της τεράστιας ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ την κατατάσσει τα τελευταία 12 χρόνια ως πρώτη σε κάλυψη εργασιών σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο με μοναδικές διακρίσεις για τα ελληνικά δεδομένα.

Αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η εργασία μας και προκειμένου να αποκτήσουμε την τεχνολογική υπεροχή που απαιτεί το σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον,εξελισόμεθα συνεχώς με τα τελευταίου τύπου στόλο αυτοκινήτων μας,με στόχο τη καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και με σκοπό πάντα τη σωστή επαφή και επικοινωνία όλες τις στιγμές μαζί του λειτουργώντας με διευρυμένο ωράριο την εργασία μας.

Οι σύγχρονες μέθοδοι οργάνωσης και εξυπηρέτησης των πελατών και κατόπιν φίλων μας προϋποθέτουν την αξιόπιστη και υπεύθυνη στάση του προσωπικού μας με υψηλή στάθμη παρουσίασης.

Η εταιρία ΠΑΡΔΑΚΙΔΗ έχοντας πλήρη επίγνωση της αποφασιστικής σημασίας που έχει ο ανθ΄ρωπινος στην επιτυχή πορεία μας επενδύει στο προσωπικό της δίνοντας βαρύτητα στην ανθρώπινη ευαισθησία και άρτια επαγγελματική κατάρτιση εξασφαλίζει τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Τέλος οι πρωτοβουλίες μας και οι φιλικές προτάσεις λύσεων στους πελάτες μας επιβεβαιώνουν καθημερινά οτι.....όσο ψηλά κι αν φτάσουμε ΠΑΝΤΑ θα επιδιώκουμε για τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΩΣ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΥΔΗΛΟΣ, ΙΚΑΡΙΑΣ. ΤΚ. 83302

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ.  2275031856, 2275061158
ΚΙΝ.   6932371831

 

 

ΦΩΤ
210219-210319

Τοποθεσία χάρτη

company map
Εύδηλος, Εύδηλος 83302, Ικαρίας

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΡΔΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ