1528
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3114/ARTEMISSOULAENOIKIAZOMENADOMATIAARTEMIDAENOIKIAZOMENADIAMERISMATAARTEMIDA2-1574857410.jpg

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΙΚΕΡΜΙ - ARTEMISSOULA

Ουρανουπόλεως 30, Άρτεμις 190 16, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ARTEMISSOULA
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Το Artemissoula βρίσκεται στην Αρτέμιδα και διαθέτει δωρεάν WiFi και κήπο με βεράντα.

Αυτή η παραθεριστική κατοικία προσφέρει αίθριο, θέα στον κήπο, καθιστικό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων, καθώς και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Παρέχονται επίσης ψυγείο, καφετιέρα και βραστήρας.

Στο κατάλυμα σερβίρεται καθημερινά ευρωπαϊκό πρωινό.

Η γύρω περιοχή είναι κατάλληλη για ποδηλασία.

Η Αθήνα απέχει 27χλμ. από το Artemissoula. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στα 8,7χλμ. από το κατάλυμα.

Το κατάλυμά μας Artemissoula είναι μία ιδιόκτητη διόροφη εξοχική κατοικία, με ευρύχωρους, άνετους χώρους που αποτελούνται από ένα σαλόνι με καναπέ κρεβάτι για δύο άτομα,τζάκι, επίπεδη τηλεόραση, δωρεάν wi-fi,air condition , κουζίνα με ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρική κουζίνα, ηλεκτρικές μικροσυσκευές για το πρωινό σας, σκέυη, μπάνιο με ντους-καμπίνα,σεσουάρ μαλλιών, κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, ντουλάπα τρίφυλλη, σιδερώστρα, ατμοσίδερο, επίπεδη τηλεόραση και air condition. Επίσης διαθέτει ένα μπαλκόνι με θέα στο μπροστινό κήπο, τραπεζάκι με καρεκλίτσες και απλώστρα. Τα χρώματα τόσο εκτός όσο και εντός είναι σε παλ κρεμ και καφέ , ώστε να χαλαρώνουν τον επισκέπτη.Επιπλέον οι εσωτερικοί πίνακες έχουν θέμα τη θάλασσα την ώρα του δειλινού, με αποτέλεσμα να ταξιδεύουν το μυαλό σας. Στο Αrtemissoula θα βρείτε ακόμα ένα πρωινό αποτελούμενο από γάλα, χυμό, κάφε κάθε είδους, τσάι, φρυγανιές, τοστ, βούτυρο, μαρμελάδες, κέικ, κορν φλέικς, εμφιαλωμένο νερό, φρούτα, ακόμη και παγωτό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Δε θα σας λήψει φυσικά το σημαντικότερο! Η καθαριότητα! Καθαρά σεντόνια, ολόλευκες πετσέτες, ατομικές παντόφλες, ατομικά σαμπουάν-αφρόλουτρα. Καλή διαμονή!

Το συγκεκριμένο κατάλυμα είναι όχι ομαδικό, αλλά οικογενειακό, καθώς τα μέλη της απαρτίζονται από στενή συγγένεια. Αυτό μας φέρνει ακόμη πιο κοντά σας, διότι <δουλεύουμε> με το συναίσθημα και λιγότερο με τη συνήθεια και το στεγνό επαγγελματισμό. Προσπαθούμε να βλέπουμε το κατάλυμα μας όπως είναι το σπίτι μας, και εσείς με τη σειρά σας μας βοηθάτε μέσα από το σεβασμό σ'αυτό, να σας βλέπουμε σαν φίλους μας! Μέσα από συζητήσεις μαζί σας, έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε κοντά στα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας, ώστε να μη σας λείψουν όλο αυτό τον καιρό που θα είσαστε μακρυά από το δικό σας σπίτι!

Το Artemissoula βρίσκεται σε ένα τέτοιο κόμβιο σημείο, ώστε να ικανοποιεί όλα τα γούστα των επισκεπτών-φίλων μας! Έτσι λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι απέχουμε 3 περίπου χλμ. από το κέντρο της Αρτέμιδος-αγορά, με πλησιέστερη στάση λεωφορείων από το κατάλυμα στα 350 μ. Φυσικά για κάποιους που τους αρέσει η πεζοπορία μπορούν να φτάσουν με τα πόδια μέσα σε 20-25 λεπτά. Στο κέντρο θα συναντήσετε μαγαζιά με ρούχα, μίνι μάρκετ, κρεοπωλείο, παντοπωλείο, κομμωτήρια, σπα, ταβέρνες, καφετέριες κ.ά. Στα 2 χλμ. βρίσκεται κέντρο ιππασίας για όλες τις ηλικίες, ενώ στα 8 χλμ. περίπου υπάρχει το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό κοντινά νησία της επιλογής σας! Να μην παραλείψουμε βέβαια, ότι στη Ραφήνα λειτουργεί και το ανοιχτό κολυμβητήριο όπου διαθέτει εξίσου καφετέρια, παιδική χαρά, εκκλησάκι, μίνι καταρράκτη και πολλές αθλοπαιδίες για τους μικρούς μας δραστήριους φίλους! Στα 10 χλμ. θα έχετε την τιμή (για όσους είστε αρχαιολάτρεις) να επισκεφτείτε τον Ναό της Αρτέμιδας με το μουσείο και τα αρχαία της. Πολύ κοντά στο Αrtemissoula 5χλμ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αθλήματα όπως windserfing, ιστιοσανίδα, ιστιοπλοία και φυσικά καφέ για αυτούς που τους αρέσει να καμαρώνουν τους άλλους!!!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα παραπάνω τηλέφωνα

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 30, ΑΡΤΕΜΙΔΑ - ΑΤΤΙΚΗΣ. ΤΚ. 19016

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2294087273
ΚΙΝ.   6936175602, 6944586840
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΓΙΩ-261119
261119-261123

Τοποθεσία χάρτη

company map
Ουρανουπόλεως 30, Άρτεμις 190 16, Αττικής

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΠΟΥΡΝΑΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ