1324
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2769/20-1543398334.jpg

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΙΝΟΚΙΟ - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ -ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Γαλότα, Λουτράκι 20300, Κορινθίου

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΙΝΟΚΙΟ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ- ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΙΝΟΚΙΟ υποδέχεται τα παιδιά με χαρά και ενθουσιασμό για να τους χαρίσει τα καλύτερα εφόδια και να τα καθοδηγήσει με επιτυχία στο θεάρεστο έργο της Α' βάθμιας εκπαίδευσης.

Από το 1974 το έργο που επιτελείται στο σχολείο μας είναι δημιουργικό και παραγωγικό. Εδώ δεν μεταδίδουμε γνώσεις ξερές που γεμίζουν το νου και αδειάζουν την ψυχή. Κάθε παιδί έχει την δική του οντότητα και κάθε προσπάθεια μας κατατείνει στο πλησίασμα του κάθε παιδιού χωριστά.

Η καλύτερη επιλογή μετά την οικογένεια!

Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες, τις κλίσεις και τις ικανότητες κάθε μαθητή, να τις φέρουμε στην επιφάνεια και να τις αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα συντελείται το έργο της αγωγής και της παιδείας. Διαμορφόνοται οι παιδικές προσωπικότητες και πλάθονται χαρακτήρες πάνω στου οποίους δημιουργείται στέρεα το ανθρώπινο οικοδόμημα της αυριανής κοινωνίας.

Το βρεφικό τμήμα δέχεται παιδάκια από 5 μηνών.

Στη ΝΓΠ γνωρίζουμε την ειδική φροντίδα που χρειάζονται τα βρέφη σε αυτή την ηλικία, γι'αυτό τα περιβάλλουμε με αγάπη και ζεστασιά διασφαλίζοντας την ασφαλή αγωγή τους.

Η επιλογή βρεφικού σταθμού είναι κρίσιμη υπόθεση για τους γονείς, γι' αυτό σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά τον ανανεωμένο και ανεξάρτητο χώρο του βεφικού τμήματος.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΓΑΛΟΤΑ, ΙΣΘΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΤΚ. 20300

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2741038470
ΚΙΝ.  6941415284
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΛ
281119-281218

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Κοινωνικά δίκτυα