1061
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3294/13-1599207790.jpg

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ELECTRONIC LINE

Ωραιοκάστρου 12, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης 564 31

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ELECTRONIC LINE
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Η ELECTRONIC LINE έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 1990 στον χώρο των συστημάτων ασφάλειας, ηλεκτρονικών-ηλεκτρολογικών, αυτοματισμών, τηλεπικοινωνιών και επαγγελματικών συστημάτων εικόνας και ήχου.

Έχει στη διάθεση της έναν ιδιόκτητο χώρο ενώ αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην αγορά κατηγορίες προϊόντων που περιλαμβάνουν:

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με ένα εξαιρετικά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει ολόκληρη την ελληνική αγορά καθώς και με άριστα επανδρωμένα τμήματα MARKETING και SERVICE προωθούμε τα προϊόντα μας με τον καλύτερο τρόπο και είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αγοραστή. Ακόμα με το τμήμα ανάπτυξης και διερεύνησης μπορούμε να επιστρατεύσουμε την τεχνολογική υποδομή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε αγοραστή.

Η ELECTRONIC LINE θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρολογικού αυτοματισμού έχοντας στο ενεργητικό της πολλές τοποθετήσεις συναγερμών, συστημάτων παρακολούθησης και καταγραφής. Έχοντας έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό στη διάθεση μας, είμαστε εγγύηση για την αποτελεσματικότητα και την άριστη λειτουργία του εγκαθιστάμενου υλικού. Απόδειξη αυτού είναι το πιστοποιητικό ποιότητας υπηρεσιών EΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 που κατέχουμε. Στην ELECTRONIC LINE προγραμματίζουμε τα πάντα με βάση το συμφέρον του πελάτη!

Έχουμε συνεργαστεί με μεγάλες επιχειρήσεις, κρατικές υπηρεσίες, στρατιωτικές μονάδες, ποδοσφαιρικές ομάδες κτλ. Επίσης λαμβάνουμε κάθε χρόνο μέρος στη Νατοϊκή στρ

ατιωτική άσκηση «Ex GORDIAN KNOT» ως σύμβουλοι για συστήματα ασφαλείας και δορυφορικών επικοινωνιών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ωραιοκάστρου 12, Σταυρούπολη - Ηλιούπολη, 56431, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2310604824
kin.   6977213730
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website - Eshop  http://electronicline.gr/

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Τοποθεσία χάρτη

company map
Ωραιοκάστρου 12, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης 564 31

Στοιχεία επικοινωνίας

Καμπέρης Βασίλειος