596
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3295/7-1599297929.jpg

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΑΤΡΑ - ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΑΤΡΑ - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ LIFT

Παλαμά 11, Πάτρα 26442

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ LIFT
ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΑΤΡΑ

 

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων (ασανσέρ) ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ lift, με έδρα την Πάτρα, ιδρύθηκε το 1973 από τον Αντώνιο Βασιλάκη.

Σύντομα, καθιερώθηκε, δραστηριοποιούμενο στο χώρο των ανελκυστήρων, με έργα στην Αχαΐα, στην Κορινθία, στην Ηλεία και στα Επτάνησα.

Από το 2001, την επιχείρηση ανέλαβε ο Γεώργιος Βασιλάκης, με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, αλλά και τη διατήρηση όλων των πλεονεκτημάτων που απολαμβάνουν οι πελάτες του τεχνικού γραφείου από την αρχή της ίδρυσής του, πλεονεκτημάτων, που, άλλωστε, συνετέλεσαν και στην καθιέρωσή του.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό τομέα του ανελκυστήρα και, αναλυτικότερα, στους εξής τομείς: μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση, αναβάθμιση, ανακαίνιση και στον εκσυγχρονισμό κάθε είδους ανελκυστήρα, κυλιόμενης κλίμακας και ανυψωτικού.

Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, πάντα υπό την προσωπική επίβλεψή μας, και ακολουθώντας - εφαρμόζοντας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο, φροντίζουμε για την ικανοποίηση των πελατών μας. Εργαζόμαστε με γνώμονα την ασφαλή μεταφορά προσώπων και φορτίων, ανεξαρτήτως ύψους και σε όλες τις συνθήκες.

Το μότο μας 'έχουμε το πλεονέκτημα που σας πάει ψηλά' είναι κάτι που γνωρίζουν και αισθάνονται, καθημερινά, χιλιάδες επιβάτες που μετακινούνται με τους ανελκυστήρες που έχουμε εγκαταστήσει και συντηρούμε.

Καθημερινοί μας στόχοι, στη ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ lift, στην Πάτρα, η άμεση εξυπηρέτησή σας, η ασφαλής μετακίνησή σας και η εύρεση της πλέον ιδανικής λύσης για κάθε μας πελάτη.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να επισκεφθούμε το χώρο σας και να δούμε τον ανελκυστήρα ή την οικοδομή σας. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις, να λύσουμε τυχόν απορίες σας και να προβούμε σε εκτίμηση του κόστους, χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Επισκευή ανελκυστήρων
Πιστοποίηση ανελκυστήρων
Κατασκευή ανελκυστήρων
Συντήρηση ανελκυστήρων
Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ
Μελέτες, Εγκαταστάσεις
Ανακαινίσεις,Αναβαθμίσεις ανελκυστήρων

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Κωστή Παλαμά 11, Μέσα Αγυιά (Πάτρα), 264 41 Πάτρα Αχαΐας

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2610461868
ΚΙΝ.   6944324933
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΕΛ
070920-071120

Τοποθεσία χάρτη

company map
Παλαμά 11, Πάτρα 26442

Στοιχεία επικοινωνίας

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ