1067
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3080/84-1573652330.jpg

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ -ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ - PELLET - ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ -ΤΟΥΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Αραχoβιτικα, Πάτρα 265 04, Αχαϊας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΤΟΥΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

Η τεχνική εταιρεία ΤΟΥΒΑΚΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των οικιακών και βιομηχανικών υδραυλικών εγκαταστάσεων. Προσφέρει ολοκληρωμένες και προηγμένες λύσεις σε συστήματα ΥΔΡΕΥΣΗΣ , ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ , ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ , ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ και ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.Παράλληλα ενημερώνεται παρακολουθώντας τα κατάλληλα σεμινάρια για τις πιο σύγχρονες και νέες τεχνολογίες

Ύδρευση:
Η υδραυλική εγκατάσταση σε μια οικία η ένα βιομηχανικό κτίριο μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

Μονοσωλήνιο σύστημα με πίνακα υδροληψίας
Θερμοκολλητική ή αυτοσυγκολούμενη σωλήνα PP
Πολυστρωματική σωλήνα με πρεσαριστώ σύστημα
Εύκαμπτο χαλκό με πρεσαριστώ σύστημα

Θέρμανση:
Η θέρμανση των εσωτερικών χώρων μπορεί να πραγματοποιηθεί με συστήματα υψηλών θερμοκρασιών όπως θερμαντικά σώματα η συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών όπως ενδοδαπέδια και fun coil.

Κεντρικό σύστημα σκούπας:
Το καινοτόμο κεντρικό σύστημα σκούπας εφαρμόζεται σε οικίες και βιομηχανίες και διακρίνεται για την υγιεινή την πρακτικότητα και τον μηδενικό θόρυβο.

Ενδοδαπέδια Θέρμανση:
Η Ενδοδαπέδια Θέρμανση λειτουργεί με νερό χαμηλής θερμοκρασίας, που κυκλοφορεί σε σωλήνες εγκιβωτισμένους στο δάπεδο.

Η θέρμανση διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο μέσω ακτινοβολίας ζεσταίνοντάς τον και προσφέροντας μια αίσθηση θερμικής θαλπωρής, με χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Η Ενδοδαπέδια Θέρμανση μπορεί το καλοκαίρι να μετατραπεί σε ενδοδαπέδιο δροσισμό, απλά διοχετεύοντας κρύο νερό στο δίκτυο των σωληνώσεων προσφέροντας μια ευχάριστη θερμοκρασία στο χώρο.

Αντλίες θερμότητας fun coil:
Η αντλία θερμότητας είναι ένα σύστημα θέρμανσης που το χειμώνα μεταφέρει θερμίδες/ενέργεια από μια ψυχρή πηγή, δηλαδή τον εξωτερικό αέρα, σε μια θερμή περιοχή, δηλαδή το εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού / κτιρίου. Εκτελώντας την αντίστροφη μεταφορά, μπορεί το καλοκαίρι να δώσει ψύξη στο εσωτερικό. Αυτή η διαδικασία γίνεται χωρίς καμία καύση, χωρίς δηλαδή έκλυση βλαβερών ρύπων στο περιβάλλον διαβίωσης.

Η βασική ιδιότητα αυτής της "μηχανής" είναι ότι μεταφέρει θερμότητα αντί να την παράγει. Η ποσότητα ενέργειας που μεταφέρει είναι 3 έως 4 φορές περισσότερη από την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται για τη λειτουργία της μεταφοράς αυτής. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι η ενέργεια που αξιοποιεί κατά κύριο λόγο (~75%) η αντλία θερμότητας από τον εξωτερικό αέρα είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ και ανανεώσιμη.

Γεωθερμία:
Γεωθερμία είναι η εκμετάλλευση ενέργειας από το εσωτερικό της γης, η οποία με τη χρήση μιας γεωθερμικής αντλίας θερμότητας επιτρέπει την μεταφορά από και προς το έδαφος για παραγωγή ψύξης, θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης για οικιακές αλλά και ευρύτερης κλίμακας εφαρμογές.

Οι μορφές συστημάτων γεωθερμίας είναι οι εξής :

Οριζόντιο σύστημα
Κατακόρυφο σύστημα
Ανοιχτό σύστημα

Ηλιακα συστηματα:
Την ηλιακή ενεργεία μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε σε πολλούς τομής των οικιακών και των βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Θεωρείτε η πιο αποδοτική μορφή ενέργειας από τις ανανεώσιμες.

Την συναντάμε με τους εξής τρόπους:

Ηλιακοί θερμοσίφωνες:
Βεβιασμένα συστήματα κυκλοφορίας για την παραγωγή ζεστού νερού
Ηλιοθερμία

Τα pellet είναι ένα καύσιμο αποτελούμενο από ξύλο, απαλλαγμένο από κάθε υγρασία, συμπιεσμένο σε μικρούς κυλίνδρους χωρίς καμία προστιθέμενη συγκολλητική ουσία.

Μια εγκατάσταση συστήματος καύσης pellet για κεντρική θέρμανση, αποτελείται από τα παρακάτω μέρη :

Λέβητας pellet και καυστήρας
Αποθήκη καύσιμης ύλης (σιλό)
Σύστημα τροφοδοσίας
Κεντρικό ρυθμιστικό μηχανισμo

Υγραέριο - Τζάκι:
Η εγκατάσταση συστημάτων υγραερίου τα τελευταία χρονιά έχει αυξηθεί λόγω της τεράστιας απόδοσης ως καύσιμο (107%) σε σχέση με την τιμή αγοράς. Είναι μια από τις οικονομικότερες μορφές ενέργειας για την οικία (θέρμανση, κουζίνα) και για τον χώρο εστίασης.
Τα ενεργειακά τζάκια τύπου καλοριφέρ μπορούν να συνδεθούν με το υπάρχον δίκτυο θέρμανσης η αυτόνομα και να σας προσφέρουν ένα αποτέλεσμα με χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας η να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΑΤΡΑ - ΑΧΑΊΑΣ. ΤΚ. 26504

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2610931762
ΚΙΝ.   6974216866
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

BLOG  http://nikostouvakis.blogspot.com/

 

 

ΓΙΩ-300322
300322-300324

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΤΟΥΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ