1090
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3058/14-1572944700.jpg

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - VIP SECURITY PROTECTION

Εθνικής Αντιστάσεως 2, Καβάλα 654 03, Καβάλας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

VIP SECURITY PROTECTION
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Η εταιρεία μας , σταθερά εξελίσσει και προσαρμόζει τις υπηρεσίες που παρέχει, με άξονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη. Η συσσωρευμένη εμπειρία, η διάρθρωση και η στελέχωση της εταιρείας προσδίδουν την απαραίτητη ευελιξία προς αυτή τη κατεύθυνση.
Προστασία Ατομικής Ιδιοκτησίας - Ιδιωτών

Η Vip Security Protection και οι συνεργάτες της, έχουν πέρα από την πολυετή μελετητική εμπειρία, πρακτική εμπειρία στην προετοιμασία, εγκατάσταση και εφαρμογή σχεδίων ασφαλείας, στην γενικότερη οργάνωση και εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων και Οργανισμών, σε θέματα ασφαλείας, σε επεξεργασία θεμάτων διεθνούς ασφάλειας, στη μεταφορά και διάχυση τεχνολογίας, καθώς επίσης και στη διαμόρφωση, αξιοποίηση, παρακολούθηση και εκτέλεση σχεδίων ασφαλείας. ❖ Φύλαξη των γραφείων, καταστήματα, σπίτια ❖ Προστασία των ιδιωτικών συμφερόντων ❖ Συστήματα ασφαλείας συναγερμού
Με υψηλό αίσθημα ασφάλειας καθώς και ανώτερο επίπεδο υπηρεσιών, μπορούμε να εξαλείψουμε κάθε ανασφάλεια σας "Θωρακίζοντας" την ζωή και την περιουσία σας. Vip Security Protection είναι μία ισχυρή δύναμη ασφάλειας σε εθνικό επίπεδο, ικανή να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κάθε σας ανάγκη, όπως, αεροδρόμια, γραφεία, κατοικίες, εμπορικά κέντρα, εκθέσεις, ειδικές αποστολές και άλλα.
Προστασία Ατομικής Ιδιοκτησίας
Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας
Οι ανάγκες για την σωστή αντιμετώπισή τους επιβάλλουν εφαρμογή των τεχνολογικών εξελίξεων στην χώρο της ασφάλειας.
Κέντρο λήψεως σημάτων
Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένη εταιρεία στις υπηρεσίες κέντρου λήψεως σημάτων καθώς και απομακρυσμένης παρακολούθησης.
Άμεση επέμβαση και περιπολία
Η άμεση επέμβαση και περιπολία παρέχεται από την εταιρεία μας κατόπιν συνεννοήσεως και εκτίμησης. Επικοινωνείστε μαζί μας δηλώνοντας τις ανάγκες σας και θα σας ενημερώσουμε.
Θα τον αφήσετε να μπει μέσα;
Μη μένετε θεατής σε περιστατικά που εκθέτουν σε κίνδυνο τους ανθρώπους σας, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε γωνιά του χώρου σας και να αποτρέψουμε όποιον θελήσει να προκαλέσει κακό.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Εθνικής Αντιστάσεως 2, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝ. 6931142310
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΕΛ-061119
061119-061121

Τοποθεσία χάρτη

company map
Εθνικής Αντιστάσεως 2, Καβάλα 654 03, Καβάλας

Στοιχεία επικοινωνίας

Βαρσάμης Μιχαήλ

Κοινωνικά δίκτυα