1646
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2984/50-1568288943.png

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Βασιλέως Γεωργίου & Πραξιτέλους 136 136, Πειραιάς 185 32, Αττικής
2104112508

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα με 65παραρτήματα σε όλη τη χώρα και περισσότερους από 8.600 μαθητές να φοιτούν φέτος σε αυτά.

Το πρώτο Φροντιστήριο Πουκαμισάς ιδρύθηκε το 1989 στον Πειραιά από τον μαθηματικό κύριο Αθανάσιο Πουκαμισά που είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς καθιερώθηκαν ως η πρώτη επιλογή στη συνείδηση των μαθητών, αλλά και των γονέων και κηδεμόνων τους, εξαιτίας της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους και της άρτιας οργάνωσης που χαρακτηρίζει τη λειτουργία τους.

Ως επακόλουθο του εξαίρετου εκπαιδευτικού έργου που επιτελούν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, οι μαθητές τους διαχρονικά σημειώνουν σπουδαίες επιτυχίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, επιτυγχάνοντας την εισαγωγή τους στις σχολές της πρώτης προτίμησής τους σε πολύ υψηλό ποσοστό.

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς πιστεύουμε στην αμεσότητα και όχι στα παρωχημένα πρότυπα, που θέλουν τον καθηγητή να διδάσκει αφ’ υψηλού από την έδρα του. Γι’ αυτό μειώνουμε την παραδοσιακή απόσταση μεταξύ καθηγητή και μαθητών και το μάθημα γίνεται γύρω από ένα οβάλ τραπέζι με τον καθηγητή στο κέντρο δίπλα στους μαθητές του!

Έτσι, το μάθημα γίνεται πιο φιλικό και κυρίως πιο αποτελεσματικό, καθώς υπάρχει άμεση αλληλεπίδραση και ομαδικότητα!.

Για να εμπεδώσεις την απαιτητική ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, χρειάζεται όχι μόνο μελέτη, αλλά και εξάσκηση. Γι’ αυτό στο πρόγραμμα σπουδών μας έχουμε εντάξει πριν από κάθε διαγώνισμα προσομοίωσης τα φύλλα εργασίας. Με ανοιχτά βιβλία, ομαδικό πνεύμα και πάντα υπό την καθοδήγηση του καθηγητή, ζητάμε από τους μαθητές μας να κάνουν την επανάληψή τους συμπληρώνοντάς τα.

Έτσι, μέσα από μια διαδραστική διαδικασία και έχοντας ενισχύσει επιπλέον την ικανότητά σου να παίρνεις πρωτοβουλίες, θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένος να ανταποκριθείς με επιτυχία στα διαγωνίσματα προσομοίωσης των Πανελλαδικών.

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς παρακολουθούμε συνεχώς και με ακρίβεια την εξέλιξη και την απόδοση κάθε μαθητή ξεχωριστά. Μέσω ειδικών διαγραμμάτων αποτυπώνουμε, σε κάθε διαγώνισμα, τη διαφορά των βαθμών σου από το μέσο όρο βαθμολογίας όλων των μαθητών του Ομίλου. Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Σπουδών, σε συνεργασία με τους καθηγητές, μελετούν την εκπαιδευτική σου πορεία και όπου κρίνουν απαραίτητο, σχεδιάζουν διορθωτικές ενέργειες με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσής σου.

Σύμμαχος στην προσπάθειά σου είναι ο Σύμβουλος καθηγητής με προγράμματα μελέτης που προορίζονται ειδικά για σένα και συναντήσεις συμβουλευτικής υποστήριξης.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση!

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ 136, ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ. ΤΚ. 185 32

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2104112506
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου
Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
ΤΚ 16452, Αργυρούπολη
Τηλ. 210 4112507
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

YOUTUBE

 

ΜΑΤ

Τοποθεσία χάρτη

company map
Βασιλέως Γεωργίου & Πραξιτέλους 136 136, Πειραιάς 185 32, Αττικής

Στοιχεία επικοινωνίας

Δήμητρα Ζαντέ

Κοινωνικά δίκτυα