896
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3089/1-1574071761.jpg

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΕΤΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΡΑΝΙΑ

Λεωφόρος Αφεντούλη 2, Πειραιάς 185 37, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΡΑΝΙΑ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΜΕΤΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Το Μεταγνωστικό Κέντρο είναι ένα κέντρο μελέτης για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου αλλά και λυκείου. Ο σκοπός του κέντρου μας είναι να στηρίξουμε τους μαθητές μας στην καθημερινή τους μελέτη με ρόλο καθοδηγητικό. Είναι απαραίτητο να τονίσουμε ότι οι μαθητές μας επιλύουν ΜΟΝΟΙ τους τις εργασίες τους , ενώ οι καθηγητές τους παρέχουν βοηθητικό εκπαιδευτικό υλικό, τεχνικές και οδηγίες που βοηθούν στην κατανόηση , εμπέδωση αλλά και την αναπαραγωγή της γνώσης .

Το Μεταγνωστικό Κέντρο είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και εκμάθησης ξένων γλωσσών με στο πιστοποιημένο πρόγραμμα της AXON - GLOBAL.

To MK είναι ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ για μαθητές δημοτικού , γυμνασίου και λυκείου. Το πρόγραμμα μελέτης είναι ατομικό , σχεδιάζεται μαζί με τον μαθητή και συμβαδίζει με τον ρυθμό μάθησης του . Αυτό σημαίνει ότι καθημερινά στηρίζουμε τον μαθητή στα μαθήματά του και όσες φορές χρειαστεί αλλά και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη χρονιά , αναλύουμε την θεωρία , την μεθοδολογία και διαβαθμίζουμε τις ασκήσεις με βάση τις δυνατότητές του. Τα οποιαδήποτε μαθησιακά κενά προηγούμενων ετών που ίσως εμφανιστούν, επιλύονται άμεσα.

Η AXON - GLOBAL είναι γνωστή για το πιστοποιημένο πρόγραμμα της στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει παιδικά / εφηβικά τμήματα αλλά και ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων με γραπτή εγγύηση πτυχίου 100%. Αυτό σημαίνει ότι η επανεξέταση πιστοποιήσεων σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ξένες γλώσσες είναι εντελώς δωρεάν!

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ 2, ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ . ΤΚ. 18536

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2130435270
ΚΙΝ. 694839072
Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΜΑΤ-260919
260919-260922

Τοποθεσία χάρτη

company map
Λεωφόρος Αφεντούλη 2, Πειραιάς 185 37, Αττικής

Στοιχεία επικοινωνίας

Κοινωνικά δίκτυα