426
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/7-1488177360.jpg

ECU EXPERTS - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 321, Άγιος Δημήτριος 172 36, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

"ECU EXPERTS"


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


Η Γνώση η Εμπειρία και το Μεράκι γι'αυτό που κάνουμε μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες που αναφέρονται στις ακόλουθες σελίδες. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕπισκευή Εγκεφάλου Μηχανής (E.C.U)
Προγραμματισμός Εγκεφάλου Αερόσακου (AIRBAG)
Αφαίρεση φίλτρου μικροσωματιδίων (Dpf OFF)
Προγραμματισμός Εγκεφάλου Dsg (VAG GROUP)
Επισκευή Πλακέτας Αυτόματου Κιβωτίου (CVT)
Επισκευή Εγκεφάλου Αυτόματου Σασμάν (Ecu GearBox)
Προγραμματισμός Κλειδαριάς (EZS-ELV)
Επισκευή Μονάδας Καμπίνας (BSI)
Επιδιόρθωση Κοντέρ - Πίνακας Οργάνων


ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Διαθέτουμε γνήσιο και πλήρως ενημερωμένο εξοπλισμό για ηλεκτρονικό διαγνωστικό έλεγχο. Άρτια τεχνική εξυπηρέτηση και update software.


Τα μηχανοκίνητα οχήματα είναι η μεγαλύτερη πηγή τοξικών ατμοσφαιρικών ρύπων, όπως για παράδειγμα της αιθαλομίχλης. Τα σύγχρονα οχήματα μπορεί να είναι πιο "καθαρά", λόγω της τεχνολογικής προόδου και τις στρατηγικές ελέγχου εκπομπών καυσαερίων, αλλά οι εκπομπές ρύπων μειώνονται μόνον όταν λειτουργούν ομαλά όλα τα συστήματα του οχήματος. Όταν ένας κινητήρας δεν λειτουργεί σωστά, η απόδοση του μειώνεται, τα καύσιμα σπαταλώνται και οι εκπομπές καυσαερίων από την εξάτμιση αυξάνονται δραματικά. Τίθεται, επίσης, και θέμα ασφάλειας του οχήματος, ειδικά σε υψηλές ταχύτητες. Το σύστημα ΟΒD (On Board Diagnostics) μπορεί να ανιχνεύσει και να κατευθύνει τον εκπαιδευμένο τεχνικό, ακόμα και εάν το σφάλμα που υπάρχει δεν είναι η πηγή του προβλήματος. Πολλά από αυτά τα προβλήματα δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν, επειδή προέρχονται από το ηλεκτρικό σύστημα ή είναι χημικής φύσης. Το ΟΒD προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού του προβλήματος, της διόρθωσής του και της κατάλληλης συντήρησης, πριν εκδηλωθούν σοβαρότερα και δαπανηρότερα προβλήματα.
Ποιος είναι όμως ο σκοπος του OBD?
Ο σκοπός του ΟΒD ειναι να μπορούν να εκτελεστούν διαγνωστικά στο σύστημα ελέγχου εκπομπής καυσαερίων ενός οχήματος. Όταν η κεντρική μονάδα ελέγχου του οχήματος διαπιστώσει δυσλειτουργία στο σύστημα ελέγχου εκπομπής, τρία πράγματα πρεπει να γίνουν.


- Πρώτον, θα άναβε μια προειδοποιητική λυχνία στον πίνακα οργάνων του οχήματος, για να ενημερώσει τον οδηγό ότι υπήρξε ένα πρόβλημα.
- Δεύτερον, να δημιουργήσει έναν κώδικα στην κεντρική μονάδα ελέγχου και
- Τρίτον, να καταγράψει τον κώδικα στη μνήμη του υπολογιστή, ώστε να μπορεί να ανακτηθεί αργότερα από έναν τεχνικό, για τη διάγνωση και την επισκευή.ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΙΜΟΝΙΑ


Συχνά είναι και τα προβλήματα στα ηλεκτρικά τιμόνια. Επισκευάζουμε οποιαδήποτε βλάβη σε οποιοδήποτε σημείο του ηλεκτρικού σας τιμονιού. Διαθέτουμε μεταχειρισμένα και ανακατασκευασμένα. Σε κάθε ανακατασκευή 1 χρόνος εγγύησηE.C.U.


Σαν αποτέλεσμα των εξελίξεων η τεχνολογία και τα μηχανήματα έχουν βρει το τρόπο να επεμβαίνουν στους εγκεφάλους των αυτοκινήτων. Εμείς σαν διαγνωστική μονάδα έχουμε την ικανότητα να συνδεόμαστε στους εγκεφάλους να πέρνουμε πολύτιμες πληροφορίες που μας βοηθάνε να τους επισκευάζουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.IMMOBILIZER


Το κόστος για αγορά νέων ανταλλακτικών σε περίπτωση βλάβης είναι μεγάλο. Εμείς επισκευάζουμε και ξεκλειδώνουμε το immobilizer χωρίς κάποια επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.ΚΑΝΤΡΑΝ


Επισκευάζουμε τα display που δεν δείχνουν καθαρά ή και καθόλου όλα τα digit ψηφία. Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε τύχον προβλήματα με τους δείκτες του στροφόμετρου της θερμοκρασίας, των χιλιομέτρων κτλ.RADIO CODE


Αν για τον οποιοδήποτε λόγο κλειδώσει το radio cd ή αγοράσατε ενα μεταχειρισμένο radio cd και είναι κλειδωμένο μπορούμε να σας επαναφέρουμε τον code και να λειτουργήσει και πάλι.


ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2109736990 - 2109739931


ΚΙΝΗΤΟ 6948896587 - 6944323788


 


Website : http://www.ecuexperts.gr

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
company map
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 321, Άγιος Δημήτριος 172 36, Αττικής

Στοιχεία επικοινωνίας

ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΧΑΡΑ (+)

Κοινωνικά δίκτυα

Visitor Traffic

2.png6.png6.png6.png2.png5.png6.png
Today3769
Yesterday4918
This week29173
This month19642
Total2666256

Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.