1542
  • ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ
  • Ν. ΚΑΙ Γ. ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΑΕΒΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2472/100-1511521922.jpg

Ν. ΚΑΙ Γ. ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΑΕΒΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ

28ης Οκτωβρίου 38, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 182 33, Αττική

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Ν. ΚΑΙ Γ. ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΑΕΒΕ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

 Οδοντωτοί τροχοί και μηχανικά εξαρτήματα

Η εταιρεία Ν. & Γ. ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΑΕΒΕ που ιδρύθηκε το 1965 από τους αδελφούς Νίκο και Γιώργο Τσιρίκο, είναι γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για της υψηλής ποιότητας και αυστηρών προδιαγραφών κατασκευές και επισκευές πάσης φύσεως μηχανολογικών εξαρτημάτων.

Μερικές κατηγορίες βασικών προϊόντων είναι: Γρανάζια, Άξονες, Κορώνες, Κοχλίες, Πηνία, Τροχαλίες, Μειωτήρες, Αξονογρανάζια, Κόμπλερ, Ράουλα, Οδοντωτοί τροχοί, Αντλίες πιέσεως λαδιού, Αντλίες cargo, Γρανάζια τουρμπίνων κ.λ.π. Από το 1985 ασχολούμαστε και με την κατασκευή και επισκευή εξαρτημάτων μηχανών πλαστικού, κοχλίες, φούρνους (κανόνια) μονούς και διπλούς, extruders, injections, κ.λ.π. Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή της πρώτης ύλης για τις κατασκευές και για το λόγο αυτό εισάγει χάλυβες ειδικής σύνθεσης, δεδομένης της εφαρμογής αλλά και των απαιτήσεων του εξαρτήματος.

Στο καθετοποιημένο συγκρότημα λαμβάνουν χώρα θερμικές κατεργασίες, όπως Ενανθράκωση, Εναζώτωση, Ανθρακοεναναζώτωση, Αζωτοενανθράκωση, Απόταση, Ανόπτηση, Γήρανση, Επαγωγική Σκλήρυνση, Βαφή Χαλύβων σε λάδι και Επαναφορά. Οι θερμικές κατεργασίες διασφαλίζουν τις κατάλληλες ιδιότητες των εξαρτημάτων (σκληρότητα, μικορδομή και αντοχή).
Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος διεξάγεται κατά τη διάρκεια των κατασκευών και εκδίδονται πιστοποιητικά Ελέγχου Ρωγμών, Διαστάσεων, Θερμικών Κατεργασιών, Τραχύτητας Επιφανείας και Σκληρότητας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
28ης Οκτωβρίου 38, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, 18233, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2104916147, 2104922054
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΣΟΥ-271117
271117-271118

Τοποθεσία χάρτη

company map
28ης Οκτωβρίου 38, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 182 33, Αττική

Στοιχεία επικοινωνίας

Ν. ΚΑΙ Γ. ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΑΕΒΕ