1146
  • ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • STALEC ΕΠΕ – Τεχνική & Εμπορική Εταιρεία Ανελκυστήρων Νέα Ιωνια - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1944/44-1496679363.jpg

STALEC ΕΠΕ – Τεχνική & Εμπορική Εταιρεία Ανελκυστήρων Νέα Ιωνια - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Καβάλας 3, Νέα Ιωνία 142 31, Αττική
2102792419

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

STALEC ΕΠΕ

ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η STALEC δραστηριοποιείται από το 1970, με ιδιαίτερη δυναμική παρουσία στο χώρο των ανελκυστήρων. Η αυστηρή επιλογή των προϊόντων, η ποιότητα κατασκευής και το «λογικό κόστος» είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας της.

Με την μακρόχρονη εμπειρία της στις εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και ακολουθώντας τις διεθνής εξελίξεις, ασχολήθηκε, από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα, με τους υδραυλικούς ανελκυστήρες. Το 1984 μπαίνει δυναμικά και στο εμπόριο υδραυλικών ανελκυστήρων, αντιπροσωπεύοντας εδώ και 15 χρόνια την πιο αξιόπιστη κατασκευάστρια εταιρεία μερών ανελκυστήρων στην Ευρώπη, την IGV.

H IGV ξεκίνησε τη δραστηριότητα το 1966, Η εξέλιξή της ήταν ραγδαία και σήμερα η IGV είναι διεθνώς μια από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της μετακίνησης. Η IGV προσφέρει διάφορες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη: από κλασσικούς και πανοραμικούς ανελκυστήρες μέχρι ανελκυστήρες για σπίτια (DomusLift) και stairlift (DomuStair). Κάθε προϊόν της IGV σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να καλύπτει κάθε ιδιαίτερη απαίτηση του πελάτη, παρέχοντας του ποιότητα, τεχνολογία, ασφάλεια, άνεση και την καλύτερη Ιταλική σχεδίαση.

Η STALEC έχει αναπτύξει δίκτυο πωλήσεων σε πολλά μέρη της Ελλάδος, με αντιπροσώπους και συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία. Διαθέτει όλα τα προϊόντα σε ότι φορά τους ανελκυστήρες και είναι πάντα έτοιμη να σας προσφέρει την καλύτερη και ποιοτικότερη λύση.

website : www.stalec.gr
email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΚΑΒΑΛΑΣ 3 & ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΝΕΑ ΝΙΩΝΙΑ

Τοποθεσία χάρτη

company map
Καβάλας 3, Νέα Ιωνία 142 31, Αττική

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ