159
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4892/ALOUMINIA_LAMPRAKOULIS_2682026232_6945146253_ALOUMINIA_POREVEZA1_1702632990.jpg

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΟΥΛΗΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Καλαμίτσι, Πρέβεζα 48100, Πρέβεζας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΟΥΛΗΣ 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η συνέπεια και η ποιότητα της εργασίας κέρδισε τους πελάτες μας, οι οποίοι μας συστήνουν ανεπιφύλακτα στις αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές.

Η εταιρεία μας διατηρεί γραφεία - έκθεση στο Καλαμίτσι Πρέβεζας όπου μπορείτε να δείτε δείγματα των σειρών της ΕΤΕΜ, που δουλεύουμε σε κουφώματα.

Προσφέρει μεγάλη γκάμα κατασκευών σε είδη σιδήρου όπως σε στρατζαριστό, μορφοσίδηρο και συμπαγή.
Το προσωπικό που εργάζεται στο κατασκευαστικό είναι εκπαιδευμένο σε κάθε είδους κατασκευη σιδήρου, αλουμινίου και Inox, ενώ μια ομάδα εκπαιδευμένων ατόμων εργάζονται στις τοποθετήσεις όλων των κατασκευών (Πορτες Αλουμινιου, Καγκελοπορτες, Κάγκελα, Κουφωματα κτλ).

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας.

Το πλεονέκτημα του επαγγελματισμού μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για τις απαιτήσεις σας. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

Προσφέρουμε σύγχρονες αρχιτεκτονικές και κατασκευταστικές λύσεις στο Αλουμίνιο - στο Σιδερο και στο INOX.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ :

1) Πλήρεις σειρά ανοιγομένων και συρομένων συστημάτων αλουμινίου ψυχρών και θερμομονωτικών.

ETEM EXALCO ALUSET ALUMIL

2) Πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες, Πόρτες για κύριες εισόδους επαγγελματικών και ιδιωτικών κτιρίων. Διατίθεται σε παραδοσιακό ή σύγχρονο στυλ με μεγάλη ποικίλια σχεδίων και χρωμάτων.

3) Συστήματα καγκέλων για μπαλκόνια, βεράντες και σκάλες σε παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια άπο σίδερο - αλουμίνιο - INOX,

4) Συστήματα εξωτερικών χώρων όπως πέργκολες - αίθρια - στέγαστρα εισόδων - αυλόπορτες - αυλόγυροι, προσφέρωντας ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή κτιρίων υψηλών απαιτήσεων.

5) Ρολλά - γκαραζόπορτες ασφαλείας - μηχανισμοί - αυτοματισμοί - βιομηχανικές πόρτες.

Τοποθετούμε Αλουμινοκατασκευές-Σιδηροκατασκευές σε ολη την Ελλάδα

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Καλαμίτσι, Πρέβεζα  Τ.Κ: 48100 ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ : 2682026232
KINHTΟ :6945146253
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FACEBOOK : https://www.facebook.com/alouminialamprakoulis/?paipv=0&eav=AfZtAx-newK_oAwh7Tf6gTZL08PKzE0Jsaza7anNNvzdyXgfi-uwo1GX67VBfeAG354&_rdr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ :  https://alouminialambrakoulis.webnode.gr/

 

 

ΓΙΩ
151223-150224

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

Λαμπρακούλης Παναγιώτης

Κοινωνικά δίκτυα