399
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4011/tzanakas_2410285474_6938916019_6937420559_alouminia_larisa1-1670219363.jpg

Α.ΤΖΑΝΑΚΑΣ Ι. ΨΑΡΡΑΣ Θ. ΤΖΑΝΑΚΑΣ ΟΕ- ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑ -ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΑΡΙΣΑ -ΚΑΓΚΕΛΑ

Σπάρτης & Ανώνυμου, Λάρισα 41336, Λάρισας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Α.ΤΖΑΝΑΚΑΣ Ι. ΨΑΡΡΑΣ Θ. ΤΖΑΝΑΚΑΣ ΟΕ
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑ - ΡΟΛΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΣΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΓΚΕΛΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ,ΘΕΣΣΑΛΙΑ

H εταιρία Α. ΤΖΑΝΑΚΑΣ - Ι.ΨΑΡΡΑΣ - Θ. ΤΖΑΝΑΚΑΣ Ο.Ε λειτουργεί με τη σημερινή νομική μορφή από το 2007, και συγκεντρώνει εξειδικευμένη τεχνογνωσία, εμπειρία, και καταξίωση στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίων και ειδών κιγκαλλερίας.

Δραστηριοποιούμαστε στο Θεσσαλικό χώρο με μεγάλη επιτυχία η οποία χαρακτηρίζεται από την φιλοσοφία της ποιοτικής και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης του πελάτη.

Στη συγκεκριμένη φιλοσοφία έχει στηριχθεί η αναπτυξιακή της στρατηγική και η στοχοθέτηση της εταιρείας η οποία διαθέτει καταξιωμένα και έμπειρα στελέχη με έμφαση στην ποιοτική κατασκευή, την έγκαιρη παράδοση και την επίτευξη της αποτελεσματικότητας που την διακρίνει και την προβάλλει στον κλάδο της.

Τα προϊόντα της Α. Τζάνακας - Ι. Ψάρρας - Θ. Τζάνακας Ο.Ε. χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, αντοχή, ασφάλεια, αισθητική και την λειτουργικότητα τους. Σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και οικονομικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Είμαστε πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι της ΕΧALCO και των Ελληνικών Κουφωμάτων (για κουφώματα PVC) ενώ όλες οι κατασκευές μας φέρουν πιστοποίηση CE.:

- ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ (Μπαλκονόπορτα ή Παράθυρο με Ρολλό ή Παντζούρι)
- ΣΥΡΟΜΕΝΑ (Μπαλκονόπορτα ή Παράθυρο με Ρολλό ή Παντζούρι)
- ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ
- ΣΤΑΘΕΡΑ
- ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
- ΚΟΥΡΜΠΑΡΙΣΤΑ/ ΤΟΞΩΤΑ/ ΤΡΙΓΩΝΑ
- ΚΑΓΚΕΛΟ INOX ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Η εταιρεία μας διαθέτοντας ευρεία γκάμα προϊόντων και σχεδίων προσφέρει απεριόριστες λύσεις αισθητικής και λειτουργικότητας σε όλες τις κατηγορίες κατασκευών:

• Ιδιωτικές Κατασκευές(μονοκατοικίες, διαμερίσματα, βίλες, εξοχικά)

• Δημόσια Έργα

• Εργολαβικές Δραστηριότητες (πολυκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, οικισμούς κλπ)

• Βιοτεχνικούς και Βιομηχανικούς χώρους Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές του χώρου επιδιώκοντας το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα με σεβασμό στον Πελάτη και στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των αναγκών του.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλο τον νομό της Θεσσαλίας αλλα και πανελλαδικά! 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Σπάρτης & Ανώνυμου,  Λάρισα Τ.Κ:41336  Λάρισας,


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ : 2410285474
KINHTΟ : 6938916019, 6937420559
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : http://www.alouminokataskeveslarisa.gr
FACEBOOK : https://www.facebook.com/profile.php?id=100067634065333

 

ΓΙΩ-051222
051222-051228

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

Α. ΤΖΑΝΑΚΑΣ - Ι. ΨΑΡΡΑΣ - Θ. ΤΖΑΝΑΚΑΣ

Κοινωνικά δίκτυα