355
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4224/vasilarou_xrysnathi_6983295935_logotherapeia_pylaia1a-1677526285.jpg

ΒΑΣΙΛΑΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ - ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

17ης Νοεμβρίου 61, Πυλαία 543 52, Θεσσαλονίκης

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΒΑΣΙΛΑΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ειδικός Αποκατάστασης Διαταραχών

  • Επικοινωνίας
  • Άρθρωσης-Φωνολογίας
  • Μαθησιακών Δυσκολιών
  • Σίτισης-Κατάποσης
  • Φωνής
  • Γνωστικών Λειτουργιών
  • Ροής Ομιλίας - Τραυλισμού

Η Χρυσάνθη Βασίλαρου είναι Λογοθεραπεύτρια-Λογοπαθολόγος και μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος. Ειδικεύεται επί των Διαταραχών Επικοινωνίας, Σίτισης-Κατάποσης και Φωνής και απευθύνεται στον Παιδιατρικό και Ενήλικο πληθυσμό. Σπούδασε Λογοθεραπεία στην Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε τις σπουδές της με Άριστα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της αποτέλεσε επιστημονικό μέλος, ως ασκούμενη λογοθεραπεύτρια στο Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία. Το 2019 εντάχθηκε ως εθελόντρια λογοθεραπεύτρια στην διεπιστημονική ομάδα, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ . Από το 2020 συνεργάζεται με λογοθεραπευτικό κέντρο το οποίο εδρεύει στον νομό Θεσσαλονίκης καθώς επίσης ασκεί το επάγγελμα ως ιδιώτης λογοθεραπευτής 

Έχει πιστοποιηθεί στην χορήγηση Εργαλείων που αφορούν τόσο στην Αξιολόγηση όσο και στην Αποκατάσταση των Διαταραχών Επικοινωνίας, Άρθρωσης-Φωνολογίας, Μαθησιακών Δυσκολιών, Σίτισης-Κατάποσης, Φωνής και Γνωστικών Λειτουργιών. Απευθύνονται σε Παιδιά που χαρακτηρίζονται από Αναπτυξιακές Διαταραχές καθώς και σε Ενήλικες με Νευρολογικές Διαταραχές. 

Συγκεκριμένα έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) στα Εργαλεία Αξιολόγησης, Διάγνωσης και Πρώιμης Ανίχνευσης των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος. Αυτά αφορούν στο Πρόγραμμα Διαγνωστικής Παρατήρησης για τον Αυτισμό (ADOS), στην Δοκιμασία Διαγνωστικής Συνέντευξης για τον Αυτισμό (ΑDIR-R) και στην Πρώιμη Ανίχνευση του Αυτισμού σε παιδιά μικρής ηλικίας με την δοκιμασία ‘’ΠΑΙΣ’’. 

Έχει ειδικευτεί στην Αξιολόγηση Μαθησιακών Δυσκολιών σε παιδιά σχολικής ηλικίας με την χρήση του Πρωτοκόλλου Λογοπεδικής Αξιολόγησης Σχολικής Ηλικίας (ΠΛΑΣΗ)». 

Επίσης, είναι πιστοποιημένη στην εφαρμογή της Μεθόδου ΜΑΚΑΤΟΝ που αφορά σε Τεχνική Εναλλακτικής Επικοινωνίας για παιδιά που εμπίπτουν στο Φάσμα του Αυτισμού καθώς και στην Δομημένη Διδασκαλία TEACCH Autism Program από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας. 

Ειδικεύεται στην αποκατάσταση ασθενών με Διαταραχές Σίτισης & Κατάποσης, παιδιών και ενηλίκων χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές όπως είναι η Νευρομυϊκή Ηλεκτρική Διέγερση & το Επιφανειακό Ηλεκτρομυογράφημα (NMES & SEMG) καθώς και η Νευρομυϊκή Περίδεση. 

Έχει πιστοποιηθεί στην αποκατάσταση των Διαταραχών Φωνής με τις τεχνικές της μεθόδου INTEGRATED VOICE THERAPY καθώς και στην Οισοφάγια Ομιλία η οποία απευθύνεται σε ασθενείς μετά από Λαρυγγεκτομή.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 61, ΠΥΛΑΙΑ  ΤΚ. 55534  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ : 6983295935
Email :     Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :  https://www.chrysanthivasilarouslt.com

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΕΛΛΗ-240223
ΜΟΝΙΜΟ

 

17ης Νοεμβρίου 61, Πυλαία 543 52, Θεσσαλονίκης

Στοιχεία επικοινωνίας

ΒΑΣΙΛΑΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Κοινωνικά δίκτυα