521
  • ΟΙΚΟΔΟΜΗ
  • ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  • ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3707/VITALIOTIS_2117251761_6974620558_GYPSOSANIDES1_001-1655997755.jpg

ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

Αγίου Σπυρίδωνος 13, Αιγάλεω 12243

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ  - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ - ΧΣΩΡΙΣΜΑΤΑ
 

Η εταιρεία Βιταλιώτης Νικόλαος δραστηριοποιείται από το 2003 στον τομέα των γύψινων διακοσμήσεων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτουμε, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας τις πιο απαιτητικές κατασκευές με κύριο υλικό μας τον γύψο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες ψευδοροφών, χωρισμάτων, ειδικών κατασκευών όπως κρυφούς φωτισμούς, συνθέσεις, ράφια, βιβλιοθήκες, επενδύσεις τζακιών, οροφές ορυκτών ινών, ανακαινίσεις, μελέτη επίβλεψη χώρων κλπ.

Με την πολύχρονη εμπειρία και τη τεχνογνωσία μας έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τις πιο σύγχρονες κ ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Στα έργα που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ο στόχος μας, όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο, είναι να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε κατασκευές με τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αγίου Σπυρίδωνος 13, Αιγάλεω, 12243, ΑΤΤΙΚΗΣ ( Πλησίον ΤΕΙ )

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2117251761
ΚΙΝΗΤΟ :        6974620558
Email :            Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Website :        https://bitaliotis.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


ΕΛΛΗ-200622
ΜΟΝΙΜΟ

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

Βιταλιώτης Νικόλαος

Κοινωνικά δίκτυα