1146
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3130/sassanispanagiothsgypsineskdiakosmhseisilionperisteri1-1575911608.jpg

ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ- ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΙΛΙΟΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ-ΣΑΣΣΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γριμπόβου 2, Ίλιον 131 23, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΣΑΣΣΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της ξηράς δόμησης, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία με χρήση γυψοσανίδας στην Αττική, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και με επιμελημένη εργασία ο χώρος εργασιών διατηρείται καθαρός.

Φροντίζουμε να μελετήσουμε τον χώρο σας με ιδιαίτερη προσοχή για να να τον διαμορφώσουμε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Η τεχνογνωσία μας πάνω στις γύψινες κατασκευές αλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέες τεχνικές και τα νέα υλικά εγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

 

Το συνεργείο μας με την καθοδήγηση του Σασσάνη Παναγιώτη παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες στην ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και υπευθυνότητα σε όλη την Αττική:

γύψινες κατασκευές
γύψινες επενδύσεις
γύψινες διακοσμήσεις
διαμόρφωση χώρων
τοποθέτηση γυψοσανίδας
ειδικές διακοσμητικές κατασκευές
ψευδοροφές
κρυφοί φωτισμοί
χωρίσματα με γυψοσανίδα

Δημιουργούμε σύγχρονους χώρους με την χρήση γυψοσανίδας που θα ανανεώσουν την κατοικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Θα μπορείτε να αλλάξετε την διαρρύθμιση του χώρου σας οικονομικά και με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δώστε νέο αέρα στην επιχείρηση σας. Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με σύγχρονες γύψινες επενδύσεις και κατασκευές. Με την κατασκευή κρυφών φωτισμών και ψευδοροφών προσδίδεται με νέα αισθητική στον χώρο σας, η οποία θα εντυπωσιάσει τους παλιούς αλλά και νέους πελάτες σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για υψηλής ποιότητας εργασίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Γριμποβού 2, Ίλιον - Αττικής.  ΤΚ. 13123

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ :2102624529
KINHTΟ : 6908839773
EMAIL :Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://gypsina-sassanis.4ty.gr/
FACEBOOK : https://www.facebook.com/profile.php?id=100069006938369

 

 

ΓΙΩ-240922
240922-240927

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

Σασσάνης Βασίλειος