1048
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2868/18-1559223068.jpg

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ -ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ- ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΡΩΣΣΗΣ Τ.

Αλεξάνδρας 5, Λάρισα 412 23, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΡΩΣΣΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 

H επιχείρησή μας “ΡΩΣΣΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης αναλαμβάνοντας με συνέπεια και επαγγελματισμό κατασκευές με γυψοσανίδες, γύψινες διακοσμήσεις καθώς και ελαιοχρωματισμούς σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Λάρισα.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της ξηράς δόμησης και των ελαιοχρωματισμών, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη και την κατασκευή κάθε έργου που σχετίζεται με γυψοσανίδες ή ελαιοχρωματισμούς καθώς και την ανακαίνιση ή διακόσμηση των εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων του κτιρίου σας.

Δημιουργούμε οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε όπως ειδικά χωρίσματα, ψευδοροφές, ράφια, σκάλες, τζάκι κ.ά. και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο μάς αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας προσφέροντας ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό παρακολουθεί διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο της γυψοσανίδας, των χρωμάτων αλλά και του σύγχρονου design προκειμένου να μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και μοναδικές προτάσεις που θα αναδείξουν την οικία, το κατάστημα ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Για όλες τις κατασκευές με γυψοσανίδες, τις γύψινες διακοσμήσεις και τους ελαιοχρωματισμούς χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Τα ποιοτικά υλικά και οι σύγχρονες τεχνικές μας συντελούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με βάση πάντα τις ανάγκες του χώρου σας.

Μέχρι σήμερα με την πολύχρονη εμπειρία που μας διακρίνει και έχοντας άριστη τεχνογνωσία, έχουμε φέρει εις πέρας εκατοντάδες έργα γυψοσανίδας και ελαιοχρωματισμών, σε όλη την Λάρισα, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική καθώς και την τεράστια αντοχή τους.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 5, ΛΑΡΙΣΑ. ΤΚ. 41223

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2410530565
ΚΙΝ.  6945275380
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΔΕΣ-220222
220222-220224

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΡΩΣΣΗΣ ΤΙΜΟΛΕΟΝ

Κοινωνικά δίκτυα