1522
  • ΟΙΚΟΔΟΜΗ
  • ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  • ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ -ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ-ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ - ΣΑΜΑΚΟΒΛΗΣ Κ.
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2866/29-1559133493.jpg

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ -ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ-ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ - ΣΑΜΑΚΟΒΛΗΣ Κ.

Ρήγα Φεραίου 1, Κατερίνη 601 00, Πιερίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΣΑΜΑΚΟΒΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ -ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ-ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ -ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

Η επιχείρηση Σαμακοβλής Κωσταντίνος με έτος ίδρυσης το 1998, δραστηριοποιείται στην διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων τόσο στην Κατερίνη και στον Νομό Πιερίας όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας με μεγάλες εταιρείες στο χώρο της βιομηχανίας έχει ως αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Τα υλικά είναι όλα υψηλής ποιότητας με καθετοποιημένα συστήματα εφαρμογής (μελέτη, προεργασίες, ενδιάμεση και τελική εφαρμογή των υλικών).

Διαμόρφωση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων Διαμορφώνουμε και κατασκευάζουμε το σπίτι των ονείρων σας βάση των ιδεών σας. Χωρίσματα Τοποθετήσεις γυψοσανίδας όπως εσείς επιθυμείτε αποτελούμενη από μεταλλικό σκελετό και μόνωση για γρήγορο και τέλειο αποτέλεσμα. Στεγανοποίηση Ασφαλτικές μεμβράνες, απλές ή αυτοκόλλητες, άσχιστες, ελαστομερείς, με ειδικό φίλμ αλουμινίου για μακρόχρονη προστασία. Ιδανικές για συναρμογές, ρωγμές, σοβατέπια και πολλά άλλα. Ηχομόνωση, Θερμομόνωση, Πυροπροστασία

Ερχόμαστε σήμερα με μία νέα πρόταση στον χώρο της μόνωσης, παράγοντας και προσφέροντας ένα νέο οικολογικό προϊόν, τον πετροβάμβακα ο οποίος είναι ένα φυσικό ινώδες που παράγεται απο την τήξη πετρωμάτων.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ρηγα φεραιου 1, ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΤΚ. 60100

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝ.  6973401992
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΕΛ-160922
160922-160924

Τοποθεσία χάρτη

company map
Ρήγα Φεραίου 1, Κατερίνη 601 00, Πιερίας

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΑΜΑΚΟΒΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ