818
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ BY MIHA BODYTEC - ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3941/MIHA_BODYTEC_2104310416_6984449840_THERAPEYTIKH_GYMNASTIKI_KERATSINI1-1667724094.jpg

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ BY MIHA BODYTEC - ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Παύλου Φύσσα 28, Κερατσίνι 18757, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ BY MIHA BODYTEC 
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
 

Γυμναστική 20 λεπτά την εβδομάδα με άμεσα ορατά αποτελέσματα!!!

Τα τελευταία χρόνια ο πόνος στη μέση, σε άτομα όλων των ηλικιών, καταπονείται από την καθημερινότητα μας, το Miha Bodytec έρχεται για να δώσει τη λύση για μία υγιή και δυνατή μέση. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Miha Bodytec η εκγύμναση 20΄είναι ισοδυναμεί με 6 ώρες συμβατικής άσκησης στο γυμναστήριο!

Η τεχνολογία ηλεκτρομυϊκής διέγερσης περιλαμβάνει ένα ειδικό πρόγραμμα μεταβολισμού που σας βοηθά να χάσετε βάρος αποτελεσματικά με τη μείωση του λιπώδους ιστού και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Η ηλεκτρομυϊκή διέγερση γίνεται στοχευμένα και εξειδικευμένα για τον κάθε ασκούμενο ξεχωριστά. Με την εφαρμογή της εκγύμνασης ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται ολόκληρο το μυϊκό σύστημα, σταθεροποιείται και ενδυναμώνεται η σπονδυλική στήλη.

Είναι μία μέθοδος γυμναστικής με την οποία αποφεύγονται τυχόν καταπονήσεις ή τραυματισμοί του μυοσκελετικού συστήματος και αυξάνεται η μυϊκή αντοχή και ισχύς του σώματος. Θεραπευτική γυμναστική για άμεσα αποτελέσματα για Μυϊκή Ενδυνάμωση, Γράμμωση, Ενεργοποίηση του Μεταβολισμού, Εκγύμναση χωρίς τραυματισμούς, Απώλεια σωματικού λίπους και βάρους, Βελτίωση στάσης και μυϊκών πόνων.

Δείτε τα Αποτελέσματα από τις Πρώτες κιόλας Συνεδρίες!

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Παύλου Φύσσα 28, Κερατσίνι, Τ.Κ.18757 ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2104310416
ΚΙΝΗΤΟ :        6984449840
Email :            Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ  ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΕΛΛΗ-041122
ΜΟΝΙΜΟ

 

Τοποθεσία χάρτη

company map
Παύλου Φύσσα 28, Κερατσίνι 18757, Αττικής

Στοιχεία επικοινωνίας

ΒΑΡΒΑΤΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κοινωνικά δίκτυα