206
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4990/KALKANAS_6977272153_ALOUMINIA_KORINTHOS1_1707811765.jpg

ΚΑΛΚΑΝΑΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΡΟΛΑ

Συρακουσών 11, Κόρινθος 201 00, Κορινθίας, Κορινθίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΚΑΛΚΑΝΑΣ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ -ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Η επιχείρηση Κουφωμάτων Αλουμινίου " ΚΑΛΚΑΝΑΣ " με εμπειρία πολλών ετών δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου και των μεταλλικών κατασκευών στο νομό Κορίνθου.
Διαθέτοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων και σχεδίων μπορούμε να προσφέρουμε απεριόριστες λύσεις αισθητικής και λειτουργικότητας που καλύπτουν τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας.

Στόχος μας η ποιοτική κατασκευή, με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, την αντοχή, την ασφάλεια, την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους και η έγκαιρη παράδοση πάντα σε λογικές τιμές.

- κατασκευές αλουμινίου
- κουφώματα αλουμινίου
- κουφώματα pvc
- θωρακισμένες πόρτες
- πόρτες ασφαλείας
- παράθυρα
- ρολά
- κάγκελα
- σήτες
- μεταλλικά έπιπλα
- σιδηροκατασκεύες
- σιδερένιες πόρτες
- σκάλες
- γκαραζόπορτες

Η πολύχρονη πείρα μας και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της εταιρείας μας, εγγυώνται σιγουριά και αξιοπιστία στις ειδικές κατασκευές κουφωμάτων, καθώς και σε οποιαδήποτε κατασκευαστική.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Συρακουσών 11, Κόρινθος  Τ.Κ: 20132  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ :6946621193, 6977272153
EMAIL :Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΓΙΩ-080224
ΜΟΝΙΜΟ

Τοποθεσία χάρτη

company map
Συρακουσών 11, Κόρινθος 201 00, Κορινθίας, Κορινθίας

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΚΑΝΑΣ