582
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4210/kampourakis_6945454991_ydravlikos_rodos1-1677299906.jpg

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΡΟΔΟΣ - ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΡΟΔΟΣ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΡΟΔΟΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κουντουριώτου 8, Ιαλυσός 851 01, Ρόδος

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΡΟΔΟΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΡΟΔΟΣ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΡΟΔΟΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΡΟΔΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΥΞΗΣ ΡΟΔΟΣ - ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΡΟΔΟΣ - ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΟΔΟΣ - ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΡΟΔΟΣ - ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΡΟΔΟΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΡΟΔΟΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ ΡΟΔΟΣ - ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΡΟΔΟΣ

Η επιχείρησή μας “ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών, προσφέροντα πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο, που αποτελείται από έμπειρους και υπεύθυνους υδραυλικούς, μπορούμε να αναλάβουμε οτιδήποτε σχετίζεται με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σας.

Πιό συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που αφορούν θερμοϋδραυλικές και υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις καθώς και κάθε είδους υπηρεσία ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης και ηλιακών συστημάτων.

 

Επισκευάζουμε οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα παρουσιαστεί στην υδραυλική εγκατάστασή σας, από ένα λαστιχάκι έως την ανακατασκευή όλης της εγκατάστασης. Εντοπίζουμε και επισκευάζουμε υπεύθυνα, εγγυημένα και οικονομικά κάθε βλάβη προσφέροντάς σας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Είμαστε κοντά σας για κάθε μικρή και μεγάλη επισκευή σε κατοικίες, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο στην Ρόδο, επεμβαίνοντας άμεσα και δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα σας.

Στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση σας. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην καθαριότητα, στην ποιότητα και στην αξιοπιστία των προϊόντων μας καθώς και στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Έτσι, διασφαλίζουμε τόσο τον άρτιο σχεδιασμό και μελέτη των εγκαταστάσεων, καθώς και την μετέπειτα συντήρηση και τεχνική υποστήριξη.


Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες, άμεσα, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς, από οπου μας ζητηθεί στην Ρόδο.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Κουντουριώτου 8,  Ιαλυσός  Ρόδος  Τ.Κ:85100

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ : 6945454991
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://ydravlikoskampourakis.gr/
FACEBOOK : https://www.facebook.com/profile.php?id=100063974502886

 

 

ΓΙΩ-250223
250223-250228

Τοποθεσία χάρτη

company map
Κουντουριώτου 8, Ιαλυσός 851 01, Ρόδος

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ