709
  • ΤΕΧΝΙΤΕΣ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΡΑΙΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟ -ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΝΑΥΠΛΙΟ -ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3706/KARAGIANNIS_6973883411_ILKTROLGOS10-1655405898.jpg

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΡΑΙΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟ -ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΝΑΥΠΛΙΟ -ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ναύπλιο, Ναύπλιο 21100, Αργολίδας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΡΑΙΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΝΑΥΠΛΙΟ -ΗΛΕΚΤΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑΥΠΛΙΟ , ΑΡΓΟΣ

Η επιχείρησή μας με μακροχρόνια εμπειρία στις ηλεκτροβιομηχανικές εγκαταστάσεις παρέχει ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εργασίες σε ιδιώτες αλλά και σε επιχειρήσεις μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας , υπό την καθοδήγηση του ηλεκτρολόγου Καραγιάννης Αθανάσιου, μεσυνεχή ενημέρωση για τις νέες καινοτομίες και τις νέες εφαρμογές στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αναλαμβάνει να ανακαινίσει ηλεκτρολογικά τον χώρο σας και να εγκαταστήσει αυτοματισμούς, που θα σας εξοικονομήσουν θερμική και ηλεκτρική ενέργεια. Δημιουργώντας ένα έξυπνο σπίτι απλοποιείτε καθημερινές λειτουργίες του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και έχετε τον έλεγχο ακόμα και από απόσταση.

Ακόμα αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και αξιοπιστία την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών αλλά και κάθε τύπου ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα .

Είμαστε άμεσα διπλά σας ,με υπευθυνότητα, και στις καθημερινές ηλεκτρολογικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν,παρέχοντάς σας όλες τις εργασίες που χρειάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης.

Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
- παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
- ηλεκτρολογικές εργασίες
- ηλεκτρολογικές βλάβες
- εγκατάσταση φωτοβολταϊκών κάθε τύπου
- αυτοματισμοί
- εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης / συναγερμοί
- data room / data service
- δίκτυα / τηλεπικοινωνίες
- πυρασφάλεια
- μελέτες φωτισμού
- έξυπνο σπίτι
- ανακαινίσεις
- αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα
- θυροτηλέφωνα / θυροτηλεοράσεις
- σύνδεση κεντρικής κεραίας

Στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα εργασιών και η χρήση μόνο επώνυμων υλικών που θα σας εγγυηθούν την άριστη λειτουργία των ηλεκτρολογικών σας εγκαταστάσεων και την αντοχή τους στον χρόνο.

Όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται στο προ συμφωνηθέν χρόνο και αναλαμβάνουμε με συνέπεια την μετέπειτα συντήρηση όλων των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και την τεχνική υποστήριξη.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΝΑΥΠΛΙΟ, ΤΚ. 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ  : 6973883411
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ :  http://www.ilektrologoskaragiannis.gr

 

 

ΓΙΩ-160622
160622-160627

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

Καραγιάννης Αθανάσιος