62
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5022/KYRIAKOU_SOFIA_2106813396_6932436515_FYSIATROS_VRILHSIA1_1708593554.jpg

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ -ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΛΗΣΙΑ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΡΙΛΗΣΙΑ

Λεωφ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια 152 38, Αττικής, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ 
ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ -ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΛΗΣΙΑ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΡΙΛΗΣΙΑ

Βρισκόμαστε στα Βριλήσσια, δίπλα στην έξοδο 12 της Αττικής Οδού και την στάση Πεντέλης του Προαστιακού. Στο χώρο μας λειτουργεί Ιατρείο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης με την δυνατότητα διάγνωσης νευρολογικών και ορθοπεδικών παθήσεων καθώς και ειδικός χώρος για την θεραπεία και αποκατάστασή τους.

Οι ασθενείς μας πάσχουν από χρόνιο πόνο , αυχεναλγία, οσφυαλγία, κεφαλαλγία, αθλητικές κακώσεις, μετεγχειρητικό πόνο, ογκολογικό πόνο αλλά και σκλήρυνση κατά πλάκας , νόσο Πάρκινσον , κάκωση νωτιαίου μυελού, κακώσεις περιφερικών νεύρων των άκρων, νευρογενείς διαταραχές ουροδόχου κύστης και εντέρου.

Με υπευθυνότητα και σεβασμό στον άνθρωπο και έχοντας σύμμαχο την τεχνολογία , την πολύχρονη εκπαίδευση σε πεδία εναλλακτικής ιατρικής και κυρίως τους ασθενείς μας, αποδίδουμε στην φυσική ιατρική αποκατάσταση το πλήρες νόημά της αντιμετωπίζοντας τον άνθρωπο ολιστικά , ακόμη και όταν εφαρμόζουμε μόνο φυσικοθεραπεία.

Οι μέθοδοι αποκατάστασης εφαρμόζονται από εξειδικευμένο προσωπικό και με νέα, υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα. Οι θεραπείες μας γίνονται σε ένα άνετο, ζεστό και φιλικό χώρο.

Στο κέντρο μας εφαρμόζεται η εξειδικευμένη θεραπεία calmare (Πλασματική πληροφορία «μη-πόνου»).

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λεωφόρος Πεντέλης 1, Βριλήσσια ΤΚ 15235, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2106813396
ΚΙΝΗΤΟ :        6932436515
Email :            Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :       https://kiriakou-fisiatros.gr/   

 

 

EΛΛΗ-190224
ΜΟΝΙΜΟ

Τοποθεσία χάρτη

company map
Λεωφ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια 152 38, Αττικής, Αττικής

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ