670
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3771/LOUKIS_6979110874_ELAIOXROMATISMOI_PERISTERI1_001-1663948656.jpg

ΛΟΥΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Κοτζιά 14, Περιστέρι 12137, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΛΟΥΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΠΙΙΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΤΟΚΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΨΗΦΙΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ , ΑΘΗΝΑ , ΑΤΤΙΚΗ

Ο εργολάβος ελαιοχρωματιστής ΛΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που εδρεύει στο Περιστέρι της Αττικής δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαιοχρωματισμών, στις τοποθετήσεις πλακιδίων και στην εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχημένη πορεία εως και σήμερα.

Το συνεργείο μας αποτελείται από Έλληνες πλακάδες, και ελαιοχρωματιστές, μπογιατζήδες που βάφουν, στοκάρουν, φρεσκάρουν.
Διαμερίσματα, κατοικίες,κλιμακοστάσια,καταστήματα,κτίρια ξενοδοχεία στην Αττική.

Με την πολυετή εμπειρία στον χώρο, καθώς και τη συνεχή ενημέρωση σε κάθε νέα προοπτική που αφορά την τέχνη των ελαιοχρωματισμών και τεχνοτροπιών, εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα, με επώνυμα πιστοποιημένα οικολογικά χρώματα , πλαστικά ακρυλικά, ανθεκτικά στο χρόνο, και στον ελληνικό ηλιο.
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους βαψίματα, ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμούς σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, βίλες, σπίτια, καταστήματα, εξοχικές κατοικίες.Διαθέτουμε ολον τον τεχνολογικό εξοπλισμό (σκαλωσιές, μηχάνημα airless για μεγάλες επιφάνειες,τριβεία ) και μπορούμε να βάψουμε κτίρια και κατοικίες με μεγάλα υψη.Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην μεταμόρφωση του δικού σας χώρου, με ποιοτική εργασία και καθαρή , τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ελαιοχρωματισμοί
Φρεσκαρίσματα
Βαψίματα παντός τύπου εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
Ελαιοχρωματισμοί βάψιμο κατοικιών κτιρίων πολυκατοικιών και ολων των επαγγελματικών χώρων, σε ολο το Περιστέρι και σε ολη την Αθήνα.
Τεχνοτροπίες διακοσμήσεις τοίχων
Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε τεχνοτροπία, με σφουγγάρι, στούκο βενετσιάνο, απομιμήσεις και να σας προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων, που αρμόζουν στην οικοδομήΣπατουλαρίσματα , Λάκκες.

Εμείς από την πλευρά μας θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για την κάθε καινούργια τεχνοτροπία να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες και μοναδικές προτάσεις με νέες λύσεις, τεχνικές, μεθόδους, τεχνοτροπίες και προϊόντα, χαρίζουμε μοναδικό αποτέλεσμα σε κάθε έργο που φέρει την υπογραφή μας.
Τοποθετήσεις πλακιδίων
Ψηφίδες
Γρανίτες
Ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας, (ξήλωμα παλαιών πλακιδίων, τοποθετήσεις ειδών υγιεινής, πάγκους κουζίνας)
Δάπεδα, τοίχους
Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων σε βεράντες μπαλκόνια με ποικιλία σχεδίων (ρόμβος, ισια)
Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση
Τοποθετήσεις πλακιδίων σε πισίνες
Τοποθετήσεις πλακιδίων σε κατοικίες βίλλες διαμερίσματα και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους
Επενδύσεις πέτρας πλακοστρώσεις αυλών πεζοδρομίων πλατειών
Πατητή τσιμεντοκονία προετοιμασία πριν από την τοποθέτηση πλακιδίων η δαπέδων
Γεμίσματα (Είναι μια μοναδική τεχνοτροπία η οποία θα διακοσμήσει τον χώρο σας και θα του δώσει μια πρωτότυπη αισθητική).
Η πατητή τσιμεντοκονία έχει ως βάση το μικροτσιμέντο.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που διαθέτει η πατητή τσιμεντοκονία είναι η τοποθέτησή της σε όλες τις επιφάνειες σε μπάνιο, σε κουζίνα, σε δάπεδα, σε τοίχους σε μπανιέρα,η ντουζιέρα, και σε ολους τους εξωτερικούς χώρους και σε ποικιλία χρωμάτων ( χρωματιστή πατητή τσιμεντοκονία)
Το πλήθος των εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακαινίσεων, αποτελούν εγγύηση και την καλύτερη διαφήμιση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε.
Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε χαμηλές τιμές χωρίς έκπτωση στην ποιότητα των υλικών και της κατασκευής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε από την συνέπεια και την άμεση εξυπηρέτηση, από οπου μας ζητηθεί στο Περιστέρι,στα Λιόσια,το Αιγάλεω,το Ιλιον, την Πετρούπολη, το Χαιδάρι,στον Κορυδαλλό σε ολη την Αθήνα και κατ’επέκτασιν σε ολη την Αττική.

Έχουμε σαν στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας και εγγυόμαστε την άψογη κατασκευή με αντοχή στον χρόνο και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με φιλικούς χαιρετισμούς : ΛΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΟ
Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Κοτζιά 14, Περιστέρι,   Τ.Κ:12137, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ :6979110874
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΓΙΩ-240722
240722-240727

Τοποθεσία χάρτη

company map
Κοτζιά 14, Περιστέρι 12137, Αττικής

Στοιχεία επικοινωνίας

ΛΟΥΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ