100
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4894/BAROUTAS_2431022223_6979729150_ALOUMINIA_TRIKALA1_1702745492.jpg

ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ Χ & Ε - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

3ο χλμ τρικαλων πυλης, Τρίκαλα 42100, Τρικάλων

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ Χ & Ε  
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

Η εταιρία μας Χ. & Ε. Μπαρούτας Ο.Ε. – Εφαρμογές Αλουμινίου & PVC αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία εργαζόμαστε με σκοπό να προσφέρουμε προϊόντα που θα εξυπηρετήσουν άριστα τις ανάγκες σας.

Τα χρόνια επιτυχημένης πορείας της επιχείρησής μας οφείλονται στην κορυφαία ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, στην άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών, καθώς και στην ευελιξία προσαρμογής στις νέες τάσεις της αγοράς.

Η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού, ο τεχνολογικός σύγχρονος εξοπλισμός και η αυστηρή επιλογή των υλικών εξασφαλίζουν εφαρμογές που καλύπτουν τις υψηλές σας απαιτήσεις, παρέχοντας με σιγουριά μια ολοκληρωμένη γκάμα ποιοτικών προϊόντων, στο πεδίο των συστημάτων αλουμινίου.

Αισθητική, λειτουργικότητα, ασφάλεια και μόνωση είναι τα στοιχεία που φροντίζουμε να χαρακτηρίζουν το τελικό προϊόν που θα τοποθετήσουμε στον χώρο σας.
Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή μιας σειράς προϊόντων, όπως κουφώματα αλουμινίου & PVC, κάγκελα αλουμινίου, θωρακισμένες πόρτες, γκαραζόπορτες και σιδηροκατασκευές.

Με μια πλήρη σειρά συστημάτων κατασκευής κουφωμάτων κυρίως της εταιρίας Elvial, σε συνδυασμό με περιμετρικούς μηχανισμούς και ενεργειακούς υαλοπίνακες, τα κουφώματα Μπαρούτας προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα σε θερμοηχομόνωση και design.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ :

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC
ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ
ΡΟΛΑ
ΣΙΤΕΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
ΚΑΓΚΕΛΑ INOX
ΓΥΑΛΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 
3ο χλμ τρικαλων πυλης ΤΡΙΚΑΛΑ  TK. 42100

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ : 2431022223
KINHTΟ : 6979729150
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://baroutasalouminia.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΓΙΩ-161223
ΜΟΝΙΜΟ

Τοποθεσία χάρτη

company map
3ο χλμ τρικαλων πυλης, Τρίκαλα 42100, Τρικάλων

Στοιχεία επικοινωνίας

Μπαρούτας Χ & Ε