346
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3852/NA_ENA_MHLO_2662033272_6973203111_PAIDIKA_ROUXA_KERKYRA9-1664534130.png

ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ - ΒΡΕΦΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΞΟΙ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΞΟΙ - ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΑΞΟΙ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

Λακκα, Παξοί 49082, Κέρκυρας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ 
ΒΡΕΦΙΚΑ ΡΟΥΧΑ  - ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΞΟΙ

Το κατάστημα “να ένα μήλο” λειτουργεί σχεδόν ένα χρόνο, βρίσκεται στο νησί των Παξών και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λάκκας.

Μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα με την εμπειρία μας στο χώρο της ένδυσης,των εσωρούχων των γάμων και βαπτίσεων καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια υγιή και αξιόπιστη επιχείρηση σε συνεργασία με εγχώριες ελληνικές εταιρίες αλλα και ξένες μιας και οι καταναλωτές μας ποικίλουν απο σεζόν σε σεζόν.Αποφασίσαμε να αναδείξουμε το καταστημά μας και σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας βρίσκετε στα :https://www.facebook.com/naenamilo.paxos και στο instagram ως naenamilopaxos.

Μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων,συνεργαζόμενοι με πολλες εταιρίες σίγουρα θα βρείτε αυτο που ψάχνετε:pretty baby,mayoral,boboli,energiers,new college,canada house,domer,alice,glous, childrenland,bonjour bebe,astron,ider,pompea,tortue kids,fun strike,ubs 2,my little kiki.

Παλτό,μπουφάν,ζακέτες,φόρμες,παντελόνια,κολάν,φορέματα,φούτερ,πουκάμισα,μπλούζες,εσώρουχα,πυζάμες,κουβέρτες,σεντόνια,κορδέλες,παιχνίδια και πολλά πολλά ακόμα περιμένουν να καλύψουν τις καθημερινές σας ανάγκες.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΛΑΚΚΑ, ΠΑΞΟΙ, ΤΚ. 49082, ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2662033272
ΚΙΝΗΤΟ :       6973203111
Email :            Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :       https://naenamilo.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΕΛ-300922
ΜΟΝΙΜΟ

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ

Κοινωνικά δίκτυα