401
  • ΤΕΧΝΙΤΕΣ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  • ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΚΥΡΟΣ - electrician skyros -ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΚΥΡΟΣ -ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3712/MAVRIKOS_6986292119_ILEKTROLOGOS_SKYROS_4_-1656312876.jpg

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΚΥΡΟΣ - electrician skyros -ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΚΥΡΟΣ -ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ

Σκύρος, Σκύρος 34007, ΕΥΒΟΙΑΣ

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΚΥΡΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΚΥΡΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΚΥΡΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΑΝΚΕΣ ΣΚΥΡΟΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ ΣΚΥΡΟΣ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΚΥΡΟΣ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΚΥΡΟΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΚΥΡΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΣ

Ο ηλεκτρολόγος “Οδυσσέας Μαυρίκος” δραστηριοποιείται για περισσότερα από 10 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και εγκαταστάσεων προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Σκύρο και στην Εύβοια κατόπιν συνεννόησης.

Τα τελευταία 3 χρόνια, ο ηλεκτρολόγος, δημιούργησε την επιχείρησή του εξακολουθώντας να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και ηλεκτρολογικών εργασιών, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Με τη χρήση αποκλειστικά πιστοποιημένων υλικών, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή κάθε είδους ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε οικίες, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους στην Σκύρο, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε κάθε ανάγκη.

Παράλληλα, ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη και ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις, και με εγγυημένη ποιότητα εργασίας. Η στενή επίβλεψη σε όλα τα στάδια κάθε έργου εγγυάται την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, έχουμε αναλάβει και υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων σε όλη την Σκύρο φροντίζοντας πάντα για την άψογη ικανοποίηση κάθε πελάτη.

Η κάθε ηλεκτρολογική εργασία που φέρνουμε σε πέρας αποτελεί κεφάλαιο εμπιστοσύνης και σας εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι να μπορούμε να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες απαιτήσεις στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με
τα ηλεκτρολογικά του χώρου σας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΣΚΥΡΟΣ, ΤΚ. 34007, ΕΥΒΟΙΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ :        6986292119
EMAIL :           Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ :  https://www.omavrikos.gr/
FACEBOOK :   https://www.facebook.com/odyssead/

 

ΓΙΩ-270622
270622-270627

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ

Κοινωνικά δίκτυα