1363
  • ΤΕΧΝΙΤΕΣ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  • ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4778/KOUZOUPIS_PETROS_6973982159__ILEKTROLOGOI_MAKOPOULO4_1699167383.jpg

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Λεωφ. Σουνίου 51, Μαρκόπουλο 190 03, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ,ΚΑΛΥΒΙΑ , ΑΤΤΙΚΗ , ΑΘΗΝΑ

Ιδρυτής Εταιρείας: Πέτρος Κουζούπης

Γεννηθείς στην Αθήνα το 1978. Τελείωσε τις σπουδές του ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης με άριστη επίδοση και εργάστηκε άμεσα σε οργανωμένο συνεργείο ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για 7 χρόνια.

Αφού απέκτησε την απαραίτητη θεωρητική κατάρτιση και εμπλούτισε τις πρακτικές του γνώσεις, το 2004 δημιούργησε την δική του εταιρεία & έφτιαξε το δικό του συνεργείο με ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες.

Κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας είναι η μελέτη, η δημιουργία και η συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.

Διαθέτουμε τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τις οποίες φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς παρακολουθώντας σεμινάρια και ενημερώσεις, ώστε να ενεργούμε με ασφάλεια, αλλά και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας, για αυτό και χρησιμοποιούμε πάντα υλικά άριστης ποιότητας που πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές, δηλαδή ασφάλεια στη χρήση, μικρό κόστος συντήρησης και μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ :

- ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
- ηλεκτρολογικές εργασίες
- ηλεκτρολογικές βλάβες
- ηλεκτρικά εργα
- ηλεκτρικοί πίνακες
- πιστοποιητικά ΔΕΔΔΗΕ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Λεωφ. Σουνίου 51, Μαρκόπουλο  Τ.Κ: 19003  ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ :6973982159
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://pkouzoupis.4ty.gr/

 

 

ΓΙΩ-051123
051123-051129

Τοποθεσία χάρτη

company map
Λεωφ. Σουνίου 51, Μαρκόπουλο 190 03, Αττικής

Στοιχεία επικοινωνίας

Πέτρος Κουζούπης