439
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3818/PISKAI_6906776478_ELAIOXROMATISMOI_MARMARI11-1663087270.jpg

ΠΙΣΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΥΒΟΙΑ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑ- ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Μαρμάρι, Μαρμάρι 34013, Εύβοιας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΠΙΣΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ 
ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΟΙΚΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑ- ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑ- ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑ- ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑ- ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑ- ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΙΧΩΝ ΕΥΒΟΙΑ- ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑ- ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑ- ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΕΥΒΟΙΑ - ΑΝΑΝΑΙΝΙΣΕΙΣ ΟΙΚΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑ - ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑ - ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Τα πάντα για τις ανακαινίσεις και ελαιοχρωματισμούς ολων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων στην Εύβοια

Ο εργολάβος γενικών ανακαινίσεων στο Μαρμάρι της Κύμης στην Ευβοια ΠΙΣΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς και τις μονώσεις θερμοπροσόψεις για ολους τους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.
Το συνεργείο μας που αποτελείται από εμπειρους ελαιοχρωματιστές (μπογιατζήδες) παρέχει αμεσα τις υπηρεσίες μας με στόχο πάντα την ποιοτική εργασία, την συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο.
Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων και προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων κατάλληλους για να μεταμορφώσουν τον δικό σας χώρο 

Οι υπηρεσιες μας:

- Ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου εξωτερικών και εσωτερικών χώρων - Ανακαινίσεις , ελαιοχρωματισμών σε προσόψεις κτιρίων, πολυκατοικίες, βίλες, σπίτια, ξενοδοχεία, μεζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, γραφεία
- Φρεσκαρίσματα και βαψίματα κάθε ειδους
- Τεχνοτροπίες για διακόσμηση των τοίχων
(Σφουγγάρια, κρακελέ, απομιμήσεις,στούκο κουρασανίτ απομιμήσεις ξύλου, μαρμάρου & πέτρας).

Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ανυψωτικά μηχανήματα, κινητές σκαλωσιές, ώστε να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε ελαιοχρωματισμό σε ψηλά ή δυσπρόσιτα σημεία.
Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα οικολογικά χρώματα πλαστικά, ακρυλικά, αδιάβροχα, που αντέχουν στον χρόνο και στον ηλιο
Λάκκες, πατίνες
Σπατουλαρίσματα
Μερεμέτια

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
Θερμοπροσόψεις Γενικά μόνωση ονομάζεται οποιαδήποτε διαδικασία ή κατασκευή προστασίας του κτιρίου από τις περιβάλλουσες σε αυτό συνθήκες, όπως είναι οι υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες,το καλοκαίρι και τον χειμώνα και την υγρασία, και την οικονομία στα καύσιμα.
Η στεγανοποίηση ταρατσών ή αλλιώς η υγρομόνωση ταρατσών, είναι μία διαδικασία που πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία με την εφαρμογή ειδικών μονωτικών υλικών. Η στεγανοποίηση είναι πολύ σημαντική καθώς εμποδίζει την δημιουργία μούχλας και υγρασίας στους τοίχους.
Προστατεύουμε τα κτίρια απο την υγρασία, το κρύο και τη ζέστη και προσφέρουμε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης σε συνδυασμό με
εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.
Με μόνη μας αρχή το σεβασμό στη δουλειά, παρέχουμε ποιοτικές εργασίες σε συνδυασμό με τα καλύτερα υλικά που κυκλοφορούν στην αγορά των μονωτικών.
Είμαστε επαγγελματίες τεχνικοί εφαρμοστές και δέν εμπορευόμαστε τα υλικά
Εσεις καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Εύβοια στο Μαρμάρι, την Κύμη, την Ερέτρια, την Αιδηψό, την Κάρυστο, το Αλιβέρι,την Χαλκίδα .

Δωρεάν εκτίμηση του κόστους των εργασιών μας.

Χαμηλές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση.
Επιμελημένη και καθαρή εργασία.
Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Μαρμάρι, Εύβοιας Τ.Κ:34013

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ :6906776478
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://anakainiseispiskaj.4ty.gr/
FACEBOOK : https://www.facebook.com/giannis.piskaj

 

ΓΙΩ-130922
130922-130927

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

Πισκάι Γιάννης

Κοινωνικά δίκτυα