269
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4015/taverna_karydies_2736034075_6978386381_kythira1-1670412751.jpg

ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΡΥΔΙΕΣ - KARYDIES TAVERNA - ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΥΘΗΡΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΥΘΗΡΑ - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΥΘΗΡΑ

Λογοθετιανικα, Κύθηρα 80200, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΡΥΔΙΕΣ - KARYDIES TAVERNA 
ΤΑΒΕΡΝΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΥΘΗΡΑ

Με αέρα ανανέωσης μας υποδέχεται η ταβέρνα “Καρυδιές” στα Λογοθετιάνικα, που αναμφίβολα θα γίνει το νέο μας στέκι.

Η τοποθεσία του σταθερή στην κεντρική πλατεία στα Λογοθετιάνικα σε μια υπέροχη αυλή με θέα το καμπαναριό του Άγιου Μήνα. Παρεΐστικο κλίμα, εξαιρετικά αποστάγματα και, φυσικά, πεντανόστιμα πιάτα της στεριάς και της θάλασσας, να γλείφεις και τα δάχτυλά σου.

Θα ενθουσιαστείς με το υπέροχο χειροποίητο γεμιστό κεμπάπ, τις σπιτικές πίτες της Κυρίας Ελένης, το απάκι με μανιτάρια πλευρώτους και ξινομυζήθρα αλλά και το πιάτο που υπάρχει σε κάθε τραπέζι απύρινες ελιές τηγανητές, ριγανάτες, κοκκινιστές! Το γευστικό ρεπερτόριο δεν σταματάει εδώ αλλά περιλαμβάνει επίσης αρκετά μαγειρευτά ημέρας και κρέατα στα κάρβουνα.Αν, πάλι, έχεις πεθυμήσει ψάρι, τότε δοκίμασε τα φρέσκα μικρά ψαράκια Κυθήρων ή μια ποικιλία από θαλασσινά, και είναι σίγουρο πως θα παραμιλάς από την απόλαυση. Για να κλείσεις το γευστικό σου ταξίδι, μην παραλείψεις το γλυκό ημέρας αλλά και το ρακόμελο που φτιάχνεται με “μυστική συνταγή” στο γκαζάκι.

Στα μεγάλα συν του μαγαζιού αξίζει να σημειωθούν και οι πραγματικά προσιτές τιμές που, μαζί με την υψηλή ποιότητα αυτών που προσφέρει, θα σε κάνουν να μην ξεκολλάς. Τώρα τον Μάιο το μενού ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέα πιάτα που υπόσχονται να μας χαρίσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευστικής απόλαυσης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΛΟΓΟΘΕΤΙΑΝΙΚΑ, ΚΥΘΗΡΑ, ΤΚ. 80200 ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2736034075
ΚΙΝΗΤΟ :       6978386381
Email :           Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :      https://karydieskythira.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΕΛΛΗ-071222
ΜΟΝΙΜΟ

 

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

Κοινωνικά δίκτυα