1387
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3124/diplomatouxoiydravlikoigkaziauhnaafoipapadakoiydravlikos001-1575458458.jpg

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΓΚΑΖΙ ΑΘΗΝΑ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΗΣΕΙΟ,ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ,ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ -ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Ζακυάδων 2, Αθήνα 118 54, Αττικής
2103416415

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ

Η εταιρία μας ειδικεύεται σε:
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
Υδραυλικές Επισκευές
Φυσικό Αέριο - Εγκαταστάσεις / Έργα
Θέρμανση - Εγκαταστάσεις / Έργα
Πυρόσβεση - Πυρασφάλεια
Αποχέτευση - Αποχετευτικά Έργα

Οι ειδικευμένοι τεχνικοί υδραυλικοί που απαρτίζουν τα συνεργεία μας είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν από μια απλή εγκατάσταση ενός νιπτήρα μπάνιου, μέχρι πολύπλοκα projects πυρασφάλειας και φυσικού αερίου ολόκληρων συγκροτημάτων.
Μια εταιρεία με ιστορία. Την δουλειά αυτή την ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια ο πατέρας των τωρινών κατόχων κύριος Κωνσταντίνος Β. Παπαδάκης. Με μεράκι και συνέπεια ασκούσε για χρόνια το επάγγελμα του υδραυλικού, μεταδίδοντας την αγάπη του για το επάγγελμα και στους γιούς του, οι οποίοι, συνέχισαν και επεκτείνανε την οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα η πλέον ονομαζόμενη Β & Ν Παπαδάκης Ο.Ε., έχοντας πίσω της δεκαετίες εμπειρίας, αναλαμβάνει κάθε είδους υδραυλικές εφαρμογές, θέρμανση, φυσικό αέριο και πυρόσβεση. Η εταιρεία διαθέτει πλήρως καταρτισμένο συνεργείο και την τεχνογνωσία, να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των πελατών της από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες.
Η επιτυχημένη πορεία της ανά τα έτη συνίσταται στο ότι χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά, με τον σωστότερο τρόπο, καθώς και στο ότι βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη για να του υποδείξουμε τις καλύτερες λύσεις. Η Β. & Ν. Παπαδάκης Ο.Ε. απαρτίζεται από αδειούχους υδραυλικούς. (άδεια Εγκαταστάτη Υδραυλικού 1ης Τάξεως - άδεια Τεχνίτη Υδραυλικού 3ης Τάξεως και Καυσίμων Αερίων - Πιστοποίηση ΟΑΕΔ).
Το προσωπικό ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις στον τομέα μέσω επαφών και σεμιναρίων. Έτσι η εταιρεία έχει κερδίσει αναγνωσιμότητα στον κλάδο της, αλλά και το πιο σημαντικό πλεονέκτημα στην πορεία του συγκεκριμένου επαγγέλματος. Ευχαριστημένους και σταθερούς πελάτες Υπηρεσίες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
Όλων των ειδών τις Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
Έλεγχο, Συντήρηση, Ανακαίνιση Υδραυλικών Εγκαταστάσεων Ανακαινίσεις Λουτρών και Κουζινών
Εγκαταστάσεις σιντριβανιών, πισινών κτλ
Τοποθετήσεις, επισκευές, συντηρήσεις και αντικαταστάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων , ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, ταχυθερμοσιφώνων και θερμοσιφώνων αερίου.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους Υδραυλικούς - Θερμοϋδραυλικούς (Αδεια Εγκαταστάτη Υδραυλικού 1ης Τάξεως - Αδεια Τεχνίτη Υδραυλικού 3ης Τάξεως και Καυσίμων Αερίων - Πιστοποίηση ΟΑΕΔ).

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης για ακάθαρτα και όμβρια (υδροροή). Κατασκευή αποχετεύσεως ακαθάρτων εσωτερική, εξωτερική, κάθετη και οριζόντια. από σωλήνα πλαστική , μαντεμένια και μολύβδινη Κατασκευή φρεατίων
Εγκατάσταση αντλιών απλών υποβρυχίων και με κοπτήρες , λυμάτων και ομβρίων
Αντικατάσταση στύλων αποχέτευσης σε όλων των ειδών τους φωταγωγούς (από μαντεμένιους σε πλαστικούς) με φορητό ανελκυστήρα
Αποφράξεις και Καθαρισμός φρεατίων.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
Νέες Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης με σιδηροσωλήνες, σωλήνες χαλκού και πλαστικές
Έλεγχο, επισκευές, μετατροπές, επεκτάσεις δικτύων
Συντήρηση Εγκαταστάσεων Κεντρικής Θέρμανσης
Εντοπισμός και αποκατάσταση διαρροών
Αντικατάσταση σωμάτων καλοριφέρ τύπου ακαν τύπου πάνελ τύπου αλουμινίου και τύπου πετσετοκρεμάστρας
Αντικατάσταση διακόπτη μονοσωλήνιου, διακόπτη εξωτερικού βρόγχου σώματος καλοριφέρ
Επισκευή διαρροής λέβητα , επισκευή διαρροής σωλήνων , επισκευή ή αντικατάσταση κυκλοφορητή, καυστήρα, καμινάδας, δοχείου διαστολής και ηλεκτροβάνας καλοριφέρ
Τοποθέτηση κυκλοφορητών , αυτόματων πυροσβεστήρων μετρητών στάθμης πετρελαίου, ηλεκτροβανών.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ:
Το φυσικό αέριο αποτελεί νέα εναλλακτική πηγή ενέργειας της οποίας το κόστος κατανάλωσης είναι αρκετά φθηνότερο σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα και τα υγρά καύσιμα. Επιπροσθέτως είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον.
Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας (άδεια εγκαταστάτη Υδραυλικού 1ης Τάξεως - Άδεια Τεχνίτη Υδραυλικού 3ης Τάξεως και Καυσίμων Αερίων - Πιστοποίηση ΟΑΕΔ) αναλαμβάνει εγκαταστάσεις φυσικού αερίου με υπευθυνότητα τόσο σε οικοδομές (νεόκτιστες 'η αντικατάσταση παλαιών οικοδομών) όσο και σε επιχειρήσεις.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ:
Τοποθέτηση σωλήνων, αντλιών
Φωλιές πυρόσβεσης, αναγομώσεις, spriglers, πυρανίχνευση, πυροσβεστικά συγκροτήματα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΖΑΚΥΑΔΩΝ 2, ΓΚΑΖΙ - ΑΘΗΝΑ,  ΑΤΤΙΚΗΣ. ΤΚ. 11854

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2103416416
ΦΑΞ  2103416415
ΚΙΝ.  6932600978, 6944267774
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΛΛΗ-091121
ΜΟΝΙΜΟ

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ