364
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3973/psitopoleio_agora_2551080701_alexandroupoli1-1668839409.jpg

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ Η ΑΓΟΡΑ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Εμπορίου 118 & Κουντουριώτου, Αλεξανδρούπολη 68132, Έβρου

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ Η ΑΓΟΡΑ 
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Το Οβελιστήριο - Ψητοπωλείο η "Αγορά" στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης θυμίζει παραδοσιακή ταβέρνα χωριού.

Είναι ξακουστό για τα μπιφτέκια, το κοντοσούβλι και το κοκορέτσι του, όμως τα καλούδια που βγαίνουν από τη ψησταριά δεν περιορίζονται στην Αγία αυτή Τριάδα: λουκάνικα και μπριζόλες, κοτόπουλο παϊδάκι, γεμιστό μπιφτέκι, αρνάκι και παϊδάκια παρελαύνουν σε γενναίες μερίδες και δεν αφήνουν περιθώρια να τους πεις «όχι».

Συνοδεύουμε με χωριάτικη και τηγανιτά κολοκυθάκια, καλό χύμα κρασί, τσίπουρο ή ακόμη και μπύρα! Προσφέρει μεγάλη ποικιλία από σαλάτες φρέσκων λαχανικών και μαρουλάκι με φρέσκο κρεμμυδάκι, φρεσκοστυμέννο λεμόνι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε το αργοψημένο μπουγιουρντί, την ψημένη μελιτζάνα φυσικά όλα στα κάρβουνα. Στο Οβελιστήριο - Ψητοπωλείο η ¨Αγορά" στην οδό Κουντουριώτου της Αλεξανδρούπολης, όλα σερβίρονται στην λαδόκολλα.

Η διακόσμηση και το όλο στυλ του σαν ένα ένα «παραδοσιακό αρχοντικό» φτιαγμένο από πέτρα και ξύλο και σε συνδυασμό με το πλακόστροτο της οδού Κουντουριώτου αποτελεί ένα από τα περιζήτητα σοκάκια της πόλης. Το οίκημα να αναφέρουμε έχει χτιστεί πρίν το 1900μ.χ και έναν αιώνα μετά ακόμη στο ίδιο σημείο αγέρωχο, ένα από τα πιο παλιά κτίρια της σύγχρονης Αλεξανδρούπολης!

Πρόσφατα ανακαινίστηκε πλήρως και μετά από μια δύσκολη χρονιά επανέρχεται δυναμικά πάντα βέβαια με όλα τα μέτρα ασφαλείας που ορίζει ο νόμος!

Μια τηλεφωνική κράτηση προτού το επισκεφθείτε τα Σαββατοκύριακα επιβάλλεται.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Εμπορίου 118 & Κουντουριώτου, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2551080701
Email :            Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΛ-151122
ΜΟΝΙΜΟ

 

Τοποθεσία χάρτη

company map
Εμπορίου 118 & Κουντουριώτου, Αλεξανδρούπολη 68132, Έβρου

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ