1667
  • ΤΕΧΝΙΤΕΣ
  • ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  • ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ- ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ- ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑ - KLIMAFREEZE - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2860/153-1558961706.jpg

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ- ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ- ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑ - KLIMAFREEZE - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ & ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ, ΤΡΙΠΟΛΗ 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

KLIMAFREEZE
ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ- ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑ

Με επιχειρηµατικές δραστηριότητες από το 1992 στο αντικείµενο των ψυκτικών εφαρµογών σήµερα η Σπυρόπουλος Ιωάννης & ΣΙΑ Ε.Ε. έχει να επιδείξει µια ταχύτατη ανάπτυξη στον τοµέα της, κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο των ψυκτικών εφαρµογών και εγκαταστάσεων.

Έχοντας πάντα ως στόχο την απόλυτη ποιότητα στις προσφερόµενες υπηρεσίες των έργων που αναλαµβάνουµε κερδίσαµε την αναγνώριση και καταξίωση µέσα από τους πελάτες µας.

Με αρχές µας την αξιοπιστία, την υψηλή απόδοση, και την χρήση τεχνολογιών αιχµής µε σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία και εκµετάλλευση των ψυκτικών εφαρµογών και εγκαταστάσεων που υλοποιούµε εξασφαλίζουµε στους πελάτες µας το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσµα στις πλέον ανταγωνιστικές τιµές.

Έχοντας ένα δηµιουργικό αποτέλεσµα 200.000 κυβ. µέτρων σε όγκο κατασκευής ψυκτικών και ψυχόµενων εγκαταστάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε µια πολυδιάστατη πελατειακή βάση, η εµπειρία µας είναι η καλύτερη εγγύηση για κάθε εφαρµογή στους τοµείς της επαγγελµατικής και βιοµηχανικής ψύξης.

Με στρατηγικές συνεργασίες µε τους κυριότερους οίκους κατασκευής ηλεκτροµηχανολογικών µηχανηµάτων και στοιχείων ψυκτικών θαλάµων ανά τον κόσµο αφενός παρακολουθούµε στενά την εξέλιξη συµµετέχοντας σε αυτή και αφετέρου πάντα είµαστε σε θέση να προσφέρουµε το πλέον κατάλληλο για τις ανάγκες του πελάτη µας προϊόν.

Πλήρως εναρµονισµένοι µε τις Κοινοτικές οδηγίες, τους ?ιεθνείς και Εθνικούς κανονισµούς για την Ποιότητα, Ασφάλεια, την Υγιεινή, την Προστασία του περιβάλλοντος, και την τυποποίηση, χρησιµοποιούµε πάντα και για το σύνολο των έργων µας εξοπλισµό, υλικά, και πρώτες ύλες πλήρως συµµορφωµένα µετά πλέον έγκυρα πιστοποιητικά συµµόρφωσης ISO- TUV- CE- AMAS- ELOT, κλπ.

ΣΧΕ?ΙΑΣΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Χώροι Επεξεργασίας Τροφίµων
Θάλαµοι Συντήρησης
Θάλαµοι Πρόψυξης
(Λαχανικών, Φρούτων, Τυροκοµικών, Κρεάτων)
Θάλαµοι Κατάψυξης
Θάλαµοι Ωρίµανσης
Θάλαµοι Ταχείας Ψύξης (Τούνελ)
Θάλαµοι Ελεγχόµενης Ατµόσφαιρας
Μονάδες Παραγωγής Πάγου
Μονάδες Εµψυγµένου Ύδατος
Καταγραφές Ψυκτικών Θαλάµων
Κλιµατιστικά Μηχανήµατα

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ & ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ, ΤΡΙΠΟΛΗ. ΤΚ. 22132

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2710227494
ΚΙΝ.  6944396763
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΔΕΣ-220124
220124-220126

Τοποθεσία χάρτη

company map
ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ & ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ, ΤΡΙΠΟΛΗ 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ