2055
  • ΟΙΚΟΔΟΜΗ
  • ΠΛΑΚΑΚΙΑ
  • ΣΕΡΠΕΤΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΟΡΩΠΙ - ΤΖΑΚΙΑ ΚΟΡΩΠΙ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΟΡΩΠΙ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ
https://www.panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1872/18-1496605919.jpg

ΣΕΡΠΕΤΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΟΡΩΠΙ - ΤΖΑΚΙΑ ΚΟΡΩΠΙ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΟΡΩΠΙ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ

Λεωφόρος Κορωπίου Μαρκόπουλου 151, Κορωπί 194 00, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΝΙΚΟΣ Φ. ΣΕΡΠΕΤΙΝΗΣ

  • ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ ( ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ )
  • ΤΖΑΚΙΑ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ( ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ )

H μαρμαροτεχνία είναι η χρήση του μαρμάρου για δομικούς και διακοσμητικούς λόγους όπως αυτή αναπτύχθηκε και καλλιεργήθηκε στο μεγαλύτερο κέντρο μαρμαροτεχνίας στον ελλαδικό χώρο, στις Κυκλάδες, στο νησί της Τήνου.

Από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή, οι “Λιθοξόοι Μαΐστορες” όπως είναι το όνομα των μαρμαροτεχνιτών, χρησιμοποιούν όλες τις παραδοσιακές τεχνικές για την εξόρυξη & επεξεργασία του μαρμάρου, μέχρι τη μορφοποίηση του σε έργο τέχνης. Ακόμα και σήμερα οι τεχνικές αυτές συνεχίζουν να υπάρχουν ως οδηγοί χειρισμού σε χειροποίητα έργα τέχνης μαρμάρου.


Ο Φίλιππος Σερπετίνης με καταγωγή από την Τήνο, είχε πάρει τις πρώτες εικόνες για το σμίλευμα του μαρμάρου στα εργαστήρια τέχνης της Αθήνας. Δημιουργώντας το δικό του εργαστήριο, και στην πορεία των χρόνων μαζί με τον γιό του Νίκο, μεταμορφώνουν το μάρμαρο σε έργο τέχνης δημιουργώντας ευρύτερες εφαρμογές στις ανάγκες των σύγχρονων υποδομών.

Αυτή η διαδρομή με πάνω από 75 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, από γενιά σε γενιά μέχρι και σήμερα, μεταφέρει πλέον τα μυστικά στον εγγονό Φίλιππο Σερπετίνη, πιο ανανεωμένη και εξελιγμένη στα πρότυπα των απαιτήσεων της σύγχρονης εποχής.

Σήμερα η νέα γενιά έρχεται για να αναπτύξει και να εξελίξει με σεβασμό στην παράδοση, τις τεχνικές εφαρμογών του μαρμάρου μέσα από τις προκλήσεις και απαιτήσεις της νέας εποχής.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λεωφόρος Κορωπίου - Μαρκοπούλου 151 , Κορωπί, ΤΚ. 19400, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2106647098
ΚΙΝΗΤΟ :       6947073794, 6977070690 
Email :           Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website ;       https://serpetinis-marblefittings.gr

 

 

ΕΛΛΗ-210524
ΜΟΝΙΜΟ

 

Τοποθεσία χάρτη

company map
Λεωφόρος Κορωπίου Μαρκόπουλου 151, Κορωπί 194 00, Αττικής

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΕΡΠΕΤΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ